Kupovina

Ne znam zbog čega K-Food nema online prodavnicu...danas svaka šuša prodaje i šalje preko neta.

Stigle nove cene kafe ko voli. Sirotinjski Bonito 200g je sad na akciji 300 dinara, a redovna mu je 350. El vama to normalno ?! Ja ovo ne mogu da podnesem, opet ću morati da se vraćam na odvratni zeleni čaj 🥹

Od petka je valjda poskupela kafa. Grand valjda ide i do 415, C je do 360.

Inače, nedavno sam kupio Philipsov aparat za kafu, dobar je, može da smućka do 20 napitaka. Uzeh neku Lavazzu Crema e Aroma u zrnu. Ne pijem kafu svakodnevno, ali ima ko pije u kući, a poslužiće i kada dođu gosti.

Imate u Mega Suncu u Meljaku i Jakovu Dorinu sa rižom 220g za 230 dinara (inače je u drugim marketima preko 650), i male Milke su na akciji 100 dinara.

Male Milke su 70 dinara u Ideji ovog vikenda, tako da nije to neka akcija.
I jedno i drugo su akcijske cene. Čini mi se da je u Idei 70 dinara samo mlečna Milka od 80g, uz Super karticu, dok je ovamo više vrsta.

Ne znam kako je došlo do ove saradnje, ali hit mi je kad sportisti reklamiraju nezdrave namirnice.

Pobednica je definitivno teniserka Marija Šarapova koja je imala svoj brend gumenih bombona. 💀 Bar da su bile veganske i bez šećera.

Pa dobro, mnogo je gore i mnogo veći problem kada reklamiraju kladionice.

Je l' uhvatila nekog na forumu groznica zvana Temu? Ja imam deja vu, ovo što sam video online mi sve liči na AliExpress i Wish. Zašto su se ljudi zakačili toliko za taj sajt?

Naručujem redovno. Za gluposti se apsolutno isplati i čak relativno brzo stigne

Što više zarađujem to manje trošim na gluposti. 😅 Na Wish-u sam najviše trošio dok sam bio student. 💀

Od danas do 18. avgusta u Univerexportu akcija "Dođi sada, cena pada" sa više od 150 artikala sa popustom od bar 50%.
➡️ KATALOG

Ajde pomfrit 1kg 260 dinara, ali redovna cena 520... nisu normalni. Dijamant kečap redovna cena 360, skuplje nego u bilo kojoj drugoj radnji. Šlag krem C 500g isto, 520 dinara redovna cena... Na dosta artikla su baš nabili cene. Sad na popustu ima da se probere, npr. Bref za WC 4x50g za 350 dinara, alfa pite itd.

Dijamant kečap je verovatno najgori kečap koji sam probao u životu, cenu kao da su izmislili.

Kečap za Dijamant proizvodi i pakuje zagrebačka Zvijezda, partnerska kompanija u okviru istog koncerna. Sirće im prave Česi itd.

Stigao račun za struju za jul. Negašenje klime mi je naplaćeno oko 6.000 RSD. Uvek je bilo oko 5.000, tako da se neću žaliti. Nova klima je isplativa investicija. :D

Pišem ovde jer mi se čini da smo ovde diskutovali o očekivanjima od tih računa, svakako je kupovina od EPS-a. :D

Meni je oko 7700 račun za struju, za oko 2 hiljade više nego prošli mesec. Više je radila, ali ne baš po ceo dan. Ne mogu da trpim vrućinu, pa je prihvatljivo. Verujem da bi uz novu invertersku bio nešto niži račun.

Back