Kupovina

Koje viršle? 😌

Jetrena, šta sam kazao.. 🤭

I koja pasta za zube?

Jetrenu ne diraj, na tome je odrasla čitava jedna generacija! 😭

• Love
Reactions: Mrm
Koje viršle? 😌

Jetrena, šta sam kazao.. 🤭

I koja pasta za zube?
Jedva sam dešifrovao jer nije lepo okrenuo da se vidi.

Viršle su pileće K plus Hot Dog pakovanje od 205g iz Idee - dakle sa 109,99 ide na 79,99 dinara.
Pasta za zube je BLEND-A-MED Anti-Cavity Original 125ml - sa 149,99 na 99.

• Haha
Najčešće idem da pazarim u njihovu radnju, baš Yuhor samo.. Top je..
Moji baba i deda su u toj fabrici dočekali penziju. Deda je kasapin sa srednjom školom, pa je imao i neku višu poziciju tamo. Sećam se da su za svaku Novu godinu donosili poklon paket njihovih proizvoda, nostalgija. :D

El kupovao neko ovaj parizer što je snižen?! Ne mogu ga nigde naci, kažu da se odmah razgrabi 🙇

• Haha
Pa jesi li čuo da je predsednik rekao da je jedan lanac ranije za tri dana prodavao oko 245kg parizera, a sada za dve tone više. Nestašica :LOL:
Nisam kupovao, ali video sam juče u Lidlu da ga ima na stanju, u pitanju je onaj njihov Baroni, mada je bilo svega par komada. Cena mu je 260 dinara.

• Haha
Opasan je Vučela, opet je napravio pometnju, pogledajte samo ovde kako se komentira o cenama, cela Srbija je "na nogama", samo se o ovome zbori.. 🤭🤭🤭🤭🤭 Miloš gleda Hit Tvit sa Vučelom i proizvodima uživo, a mene optižujete za SNS koji ni sekund nisam pogledao, samo Atletiku gledao.. 😌😄

Odgledao sam samo prezentovanje korpe sa proizvodima, ostalo naravno da nisam gledao, radio sam usput za posao, sad privodim kraju pa da ležem, ujutru treba poraniti. Ti si bliži tim političarima, nego onaj ko gleda televiziju, imaš ih u krugu poslovnih saradnika. :)

Da ne idemo previše u OT u Kako se danas osećate temi, ja sam uzimao mađarski ćureći parizer u mađarskoj prodavnici u BG, svi proizvodi su im stvarno odlični. Takođe imaju odlične dimljene viršle, a ja viršle inače ne jedem, ove su odlične, pogotovo kad se isprže tako da preporuka, te mađarske prodavnice mogu da se pronađu i u drugim gradovima.

Da ne idemo previše u OT u Kako se danas osećate temi, ja sam uzimao mađarski ćureći parizer u mađarskoj prodavnici u BG, svi proizvodi su im stvarno odlični. Takođe imaju odlične dimljene viršle, a ja viršle inače ne jedem, ove su odlične, pogotovo kad se isprže tako da preporuka, te mađarske prodavnice mogu da se pronađu i u drugim gradovima.
Jel si u Novopazarskoj ulici na Vračaru to uzimao?

Hungarikum centar ima samo u Beogradu, Subotici, Kanjiži i dve prodavnice imaju u Novom Sadu. Svratim i ja ponekad tamo. To su prodavnice kojima upravlja Tisacoop iz Kanjiže, a rade i kao veleprodaja pa se neki od tih mađarskih proizvoda mogu naći i u drugim marketima poput Metroa. Postoji Tisacoop i iz Bečeja, sa istoimenim marketima, ali oni su druga firma.

Ako neko ko nije iz kraja ide u Novopazarsku (bilo u tehničke službe Telekoma bilo u mađarsku prodavnicu), obavezno da svrati na pljeskavicu kod Mare.
Ponos kraja, verovatno jedine pljeskavice zbog kojih se potpisivala peticija...

Cena parizera?
115 dinara za 350g, što je oko 330 za kilogram. Ta cena važi do kraja septembra. Imaju oni više vrsta, verovatno su neki parizeri još jeftiniji, ovo im je iz aktuelnog kataloga.

Screenshot 2023-09-18 170157.webp

Back