Kupovina

Da li možda neko zna ima li još negde u prodaji spekulas krem Lotus koji je svojevremeno samo Maxi imao u ponudi? Njihov običan spekulas keks nađem, ali namaz ne. Povremeno vidim Maxijevu robnu marku krema + znam da ima i Lidl svoj, ali mi nije to ni približno ovom kojeg izgleda više nigde nema. 😞

Da li možda neko zna ima li još negde u prodaji spekulas krem Lotus koji je svojevremeno samo Maxi imao u ponudi? Njihov običan spekulas keks nađem, ali namaz ne. Povremeno vidim Maxijevu robnu marku krema + znam da ima i Lidl svoj, ali mi nije to ni približno ovom kojeg izgleda više nigde nema. 😞
Video sam ga u carinskoj radnji na Banjici pre možda 2, 2 ipo sedmice.. Ovako, čini mi se nigde..

Krenula je jesenja akcija u Pejović Dentalu u Mirijevu (Mihaila Bulgakova 32b), pa subotom i nedeljom će plombe i vađenje koštati samo 650 dinara, a beljenje i čišćenje kamenca zajedno 2000 dinara. Akcija će trajati verovatno do kraja oktobra, u zavisnosti od interesovanja. Ja inače tamo idem godinama i ok su, na licu mesta možete i da snimite zube i odradite popravku ili šta vam već treba.

k1h0AvD.jpg

Ovo su im redovne cene:

sZ6sgfO.jpg

Moram da posle nedelju dana korišćenja Samsunga S23 kažem da ne mogu da verujem kakva je zver ovaj telefon. Baterija kida, ekran kida, kamera kida, ma sveee što bi se reklo. :D Nisam navikao da na kraju dana imam više od 50% baterije. Ukoliko se bolje razumete u telefone - ovaj ima Snapdragon čip, tj. cela S23 serija, što ranije nije bio slučaj. Iz nekog razloga su ti bolji Snapdragon čipovi bili rezervisani samo za američko i korejsko tržište.

Mrzi me da postavljam sve lepe fotke koje sam napravio za ovih par nedelja koliko sam u Pomoravlju, ali evo jedne lepe sa Festivala fiće u Ćupriji. Bez ijednog filtera. :)

jbo5zV5.jpg

A tek što dobro fotka ljude, i selfie i glavnom kamerom.

Zato postoji S23+. A i S23 Ultra, mada to je skroz druga kategorija telefona.

I meni solidno traje baterija, izdrži ceo dan pa i malo duže, doduše nemam puno poziva tokom dana, ali ga dosta koristim za surfovanje netom i povremeno fotografisanje.

Ja planiram uskoro da pređem na 23-ku, ali neću ne žurim, trenutno sam na S21 FE i zaista sam prezadovoljan.

Ne moraš žuriti, definitivno. Ne bih ni ja svoj S20+ menjao još dugo, ali mi je dosadio veliki telefon + zbog Exynos čipa ima problem sa pregrevanjem, što je postalo preiritantno.

Da, to je mana velikih telefona generalno. Ni ja nisam ljubitelj, prvenstveno me nervira kada ne može lepo da legne u ruku, uvek sam za neku light varijantu. Pogotovo jer su razlike u performansama zaista minimalne, kada govorimo o S seriji. I ne isplati se davati više para samo zbog većeg ekrana, a suštinski je sve isto. Kao i kod TV-a od 50 i 55 inča npr.

Bukvalno, razlika između "čistog" S telefona i S+ je samo veličina, a tek Ultra ima neke druge prednosti. Tako da je izbor između S i S+ ko šta voli, veliki ili manji telefon.

Da, stvar afiniteta. U mom okruženju se svi lože na ajfon, a ja ne bih menjao Android za IOS da mi ga neko pokloni. :D

Samo ću reći da ovogodišnji iPhone 14 ima ekran sa brzinom osvežavanja 60Hz, a Samsung telefoni imaju 120Hz još od 2019/2020. To je bruka u 2023. godini dati tolike pare za telefon sa takvim ekranom. Jeste sve to glatko, ali kad se razumeš malo bolje u telefone, ne možeš tako nešto da kupiš. Lepo kažu ljudi, iPhone je telefon za ljude koje ne zanima tehnologija. :D

@Mrm Kako ti se čini brend Porrada Lupo? Imaju patike i cipele dizajnirane u Srbiji, a proizvedene u Italiji, kao i domaće čarape. Svoju prodavnicu imaju samo u Nišu.
➡️ https://porradalupo.rs/kategorija/muska-obuca/
Gledao sam ih online više puta! Čine mi se super, dizajn deluje jako dobro..
Imam dva para baš slična, sa debljim belim đonom, sive i crne - "Ambitious".. :)

Ako te čarape ne koštaju 20.000 komad,odnosno 40.000 par, to njega ne zanima
Ovi imaju cene malo iznad proseka, nisu jeftini, ali ni preskupi, tri para čarapa ispod 1000 dinara, patike i cipele u rasponu od 8 do 16 hiljada.

Je l' to definitivno pukao Top Shop/Dormeo i kod nas? Vidim juče u prolazu u radnji tri postirke i pet jastuka lol, reklamiraju neki MLILY brend.

Back