Kupovina

Bio sam par puta u Burger Kingu i iznenadio sam se cenama, skuplji su od Meka

Zar nije u Avi trebalo da bude otvoren prvi Burger King? Navodno su izgradili objekat koji je valjda identičan njihovom restoranu negde u Evropi.
Ma nema ništa od toga za sada. Bio je plan i gradili su taj objekat, ali franšizer AmRest koji je trebao njih da zastupa (u Srbiji zastupaju KFC i Starbucks) izgubili su licencu za otvaranje novih objekata i sada samo upravljaju ranije otvorenim Burger King objektima u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj i Rumuniji. U AVA parku umesto Burger Kinga otvoriće se McDonald's.

Franšizu za Kosovo, Albaniju, Crnu Goru i Bosnu (uskoro valjda treba da se otvori prvi restoran u Sarajevu) drži Buçaj Retail, ali kod nas će najverovatnije biti neko drugi jednog dana.​

Pih, šta ti je ekonomski tigar, ne trebaju nam kopije Meka...

Ovaj Kania kečap iz Lidla je slovenački..
Dobar je, skoro kao Heinz..

Jaoo što je skup onaja korejski market na Bulevaru, oči da ti ispadnu od skupoće.. 🤐😨 Ja ušao promuvao se, ima svašta stvarno, ne mogu da kažem, ali je preskupo! Ajde uzmeme neke nudle, da ne idem praznih ruku baš van, ja na kasu, kad vidim Maja Gojković tu, plaća, bogami je svašta natrpala, preliva korpa, kesa, dobro se natovarila Majče, ima da se sprema korejska 'rana sve u 16, samo da vidiš to 😌🤭 i još jedna sa njom, deluje mi da je iz kabineta njenog, poznata mi je njuška, onako sa strane malo se priklonila i gleda neku vodu sa ukusima korejsku, to je i meni zapalo za oko prethodno, uzimao sam i vraćao par puta..rekoh koji će mi moj ovo..
A kad sam izašao napolje malo odatle prema Vuku, vidim Sonju Biserko, ide onako nosi neku kesetinu, ja je pogledam, ali bogami pogleda i ona mene od glave do pete.. 🤭😂

Last edited:
Bas sam hteo da svratim u taj korejski market jedan dan, ima li nekih zanimljivih proizvoda? Obozavam njihov spicy ramen. Negde sam procitao da prodaju i kimchi i voleo bih da probam to :love:

Back