Kupovina

Ona cuvena akcija za pile u Lidlu je bila 120 din ako se ne varam, eto koliko je inflacija pojela cene. Nama je i sada tri puta veca stopa inflacije nego u EU 😭

Marlenka tema jutra među radnicama u mom Maxi-u. Kasirka me pita gde stoji u radnji 💀 i otkud ovoliki popust.

Pevaj, Srbijo, ješćeš Marlenku za 10€. 😂

Ali u Češkoj je čak i najskuplja varijanta Marlenke (bez glutena) jefitnija od obične u Srbiji.... Obična je 300 kruna, oko 12 evra, ta bez glutena oko 450 iliti 18 evra. Stvarno su se ugradili.

Rekla je kasirka da je kod nas sve skupo jer smo siromašni i žena rešila ekonomiju bukvalno.

Imate banane kg za 99,99 u novom Maksiju u Beogradu na vodi (iza BAS-a) 😁

Evo i puno plazme i Marlenke :)

20231212_181827.webp
20231212_183844.webp

Danas je otvoren treći objekat crnogorskog lanca "Okov" u Srbiji. Nakon Beograda i Čačka, prodajni objekat ovog lanca dobio je i Novi Sad na adresi Put novosadskog partizanskog odreda 2. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 8 do 21 sat, dok nedeljom radi od 10 do 18 časova.

Smešten u gotovo 5.000 kvadratnih metara, nedaleko od Novkabelove kule, neposredno posle Novosadske mlekare kada se dolazi iz pravca BIG-a, "Okov" centar nudi više od 40.000 proizvoda. Do nedelje traju veliki popusti - od 15 odsto pa naviše. Nekim proizvodima je cena upola manja.

garU5iY.jpg

dJsqLBx.jpg

UQNcUdZ.jpg

AUlXsIj.jpg

0OtukBI.jpg

aQFUPZr.jpg

Z0cgCt4.jpg

Kr7EGT7.jpg

87Ai4op.jpg

• Like
Reactions: Mrm
Možda više radi navike, da nešto visi na zidu a da nije slika, da doprinese ambijentu, iako danas nema neku upotrebnu vrednost.

Dosta su jeftinije kapsule za kafu Nescafe Dolce Gusto ovde u BIH, mora se poneti vise kutija za zalihe... :eek:

Koliko su dole te kapsule za te aparate? Ja se šokiram kad vidim koliko koštaju u Češkoj kad su na akciji, a ne kad nisu 😂

Koliko su dole te kapsule za te aparate? Ja se šokiram kad vidim koliko koštaju u Češkoj kad su na akciji, a ne kad nisu 😂
Ja uzimam na pijaci Kalenić ili Banjička, 600 rsd kutija, sve vrste (Nescafe, Dolce Gusto). U marketu su skuplje, jedino nekad na akciji... Ovde, u BIH su povoljnije i to u megamarketu Bingo..

Ok jbt to je skuplje daleko no u Češkoj.
Ali ima u Kauflandu, u Lidlu u svim tim marketima za Dolce Gusto aparate, jeftinije njihove neke, ja sam u Mađarskoj i Rumuniji uzimao za po 300 rsd te, ali nisu Nescafe, nisu tako dobre kao Nescafe.. Ti misliš baš na Nescafe?

Ma koji god brend, ovde je uglavnom ista cena. Najjeftiniji su zapravo Davidoff ili Costa Coffee kapsule, jeftinije od Nescaffe originala. Ali su zaista razlike u maks 15 kruna, ne više, to je malo jače od pola evra.

• Like
Reactions: Mrm
Costa mi se ne dopada baš... :(
A ni Starbucks baš nešto, iskreno...

Costa i Starbucks su mi slabe, ni ja nisam oduševljen.

Probao sam letos Lavazza espresso intenso DG kapsule, odlične su. Video sam ih jednom u Lidlu na kasi, a van toga ne. Možda ih ima po većim gradovima.
Inače, preko sajta uvoznika mogu da se kupe kapsule, a ako neko kupi 5 ili više kutija, cena im se spusti na/ispod 500 dinara (dobija se popust od 40%).

https://www.beostok.rs/kafa/kapsule/dgc/

Lavazza, da, ona je stvarno dobra. I L'Or (ili kako već) je super u kapsulama.

Ja se razmišljam da uzmem mašinu za espreso u Lidlu, 80 evra je trenutno.

Back