lt Litvanija 2022: Monika Liu - Sentimentai

Ajde bre sta hejtujete. Ja baš mislim da će Monika proći slično Portugalu prošle godine. Totalno mi ima taj vajb

Top 10?

hbo choking GIF by Game of Thrones

Ajde bre sta hejtujete. Ja baš mislim da će Monika proći slično Portugalu prošle godine. Totalno mi ima taj vajb
Evo izveenee što mislim da neće u top10, neću više loooool

Možda u neku ruku vajb, ali jezik igra veliku ulogu, tu je u prednosti bio Portugal 2021. na engleksom jeziku...

Do 2020. njihove pesme mi skoro po pravilu (jedino je Ieva bila izuzetak od novijih predstavnika) lizu dno ali The Roop su napravili iskorak.

Monika mi nije na tom nivou ali svidja mi se. Seta se izmedju 10. i 15. mesta kod mene. Nadam se da ce uspeti da se domogne finala, bio bi fin uspeh.

Ovo realno i nema neke šanse za dobar rezultat. Proći će u finale i tamo će završiti u bottom 5.

Litvanska delegacija se žali jer organizatori nisu u mogućnosti da realizuju njihovu zamisao nastupa. Možda ima veze sa rotirajućim suncem koje se ipak ne rotira.

Jedino se nadam da sve ovo nece imati velikog uticaja na kompletan nastup. Odnosno da se te zamisli koje ovi nisu u stanju da ispune odnose na neko kadriranje, koje Monika svojom harizmom moze da izvuce

Pa Talijani i organiziranost nikad ne mogu u istu rečenicu 😅 Ali bit će to sve dobro na kraju, neka malo cirkusa i meltdownova 😊

Rano je za zaključke, naravno, ali ako se po jutru dan poznaje...

A sto mi nesto zao nje iako nisam preveliki ljubitelj pesme. Bas me zanima kako bi izgledao nastup da sve funkcionise.

Ne znam šta su to osmislili za nastup, ali kako je krenulo, ne bi me iznenadilo da nisu mogli osigurati Monikino hodanje po bini

U svakom slucaju steta, Monika zasluzuje najbolje 👆

Ja sam jako razočaran što su se odlučili da SJB radi nastup, to mi deluje očajnički, i kao da ne veruju u plasman bez toga, ne volim takve poteze na festivalu, koji vode "poeurovižavanju" svega, da sve više liči jedno na drugo zarad nekakvog "uspeha" .. Da se ja pitam, nastup bi bio isti kao sa Litvanskog finala, bio je naprosto savršen, a ona haljina je bila izvanredna, fascinantna, i to bih zadržao. Sada ne bi imali "problema" sa organizatorima svakako, zbog nekih "sunaca", "vatrometa" i ne znam ti ja čega... ;) Daj Bože da grešim, nadam se da neće upropastiti onako prelepu jednostavnu interpretaciju i utopiti je u more istog oko sebe.. :(

Back