lt Litvanija 2024: Silvester Belt - Luktelk

Znači tri ESC povratnika - The Roop, Vilija i Pojavis
Drago mi je što se vraća Monika Marija.
Baš me zanima jel ova Aiste ona legendarna Aiste 😅

Ja bih volela kad bi Litvanci poslali nešto organski njihovo, i neko jače ime kao što je Jessica Shy koja broji i po neliko miliona pregleda na yt (što je za pohvalu uzimajući u obzir broj stanovnika) a ne neke trend pop pokušaje namenski pisane za ESC- ako su stvarno ponosni na svoju istoriju i jezik neka to i pokažu.

Ovaj The Roop malo smorio vise al drago da vidim Andrius Pojavis jel njegovu pesmu iz 2013 bas gotivim .

Jedva cekam pesme, proslogodisnji izbor mi je privukao paznju. Ja bih od povratnika ponovo hteo Vaidasa Baumila, bio u duetu sa Monikom 2015. Ima zanimljive pesme.

Luka - "Move on"

Jel nam ovo Luke Black poručuje iz Viljnusa?

Volim obe esc pesme The Roop-a, ali smatram da treba dati šansu nekim novim licima, nadam se da neće pobediti.

Litvanci generalno imaju jako finale kada poizbacuju loše pesme po ranijim fazama izbora

Osim par imena koje spominjete, sve drugo mi je nepoznato, što i ne čudi jer do dolaska na forum ih nisam ni pratio detaljnije, osim što pogledam nastup u maju. A dodatna čar foruma je što se preko FSC-a pronađe i čuje odlična muzika na jeziku na kojem nikada ne bih ni istraživao, bez neke potrebe ili zadatka (Taip Jau Gavosi od Sisters On Wire pevušim već godinu dana) 😀

Uzalud se nadah Ruti Moor.. 🥺
Ruta je PRAVI pobednik prosle godine, ne kazem da bi bolje prosla, jer je jako dobro prosla Litvanija(umalo top 10 opet), ali svakako Ruta je trebalo da pobedi sto je i publika rekla, ali ziri je ostedio mislim bas..

• Like
Reactions: Mrm
Back