lt Litvanija 2024: Silvester Belt - Luktelk

Meni je jako lepo, stara škola, klasičan rock u kombinaciji sa "paganskim" litvanskim pevanjem.. Prelepo.. 😍 I video je magičan..

Previše repititivno, mada s bozirom kakav obicno izbor imaju dosadni Litvanci, ocekujem da ovo ode u finale njihovom izbora i da bude cak medju favoritima, svakako Litvanci su bolji od Letonije, ali zato Estonija ipak šije i jedne i druge uveek..

Litvanija mi je u zadnje 3 godine u top10, tako bi bilo lepo da ostanu i ove 😄
Žalvarinis nisu loši uopšte, plus što Litvanija nikada nije slala nešto ovakvo

Last edited:
Znaci za ovu pesmu je 2:2 Pokahontas i ja smo protiv, vas dvojica ste ZA, treba nam sada jos neko da odluci hah..

Jel znate pod čijim su delom u okviru Poljsko-litvanske unije bili zapadni i centralni delovi Ukrajine skoro kao mi pod Otomanskom imperijom? Poljska i Litvaija i pre rata imaju velike poveznice sa Ukrajinom, naročito Litvanija i naročito zapadni delovi Ukrajine..

znači imaju teritorijalne pretenzije prema bivšim delovima Poljsko-litvanskog komonvelta? xD

Ne vidim da smo mi nešto ludi za Turcima :ROFLMAO: (mslm nije ni da smo loši, ali ono)

Ne, nego su usko povezani istorijski, kulturno itd..i logično je da ih podržavaju u ovim preteškim vremenima..

Dobro svakako razmišljam kako bi izgledalo da recimo Turci i Grci zarate i srpski izvođači krenu da stavljaju grčke zastave, niđe veze

Back