Ljubav, navika, panika

“Nije nama suđeno, tako je zapisano…”
Lejla Hot.

Uzas, dobro😭

Preprocitao sam bolje i ispada da kazem da se drogiram lol pa da pojasnim, ne koristim drogu, ali cesto konzumiram alkohol (ne svaki dan naravno) i meni bi bio dealbreaker da neko preterano odbija da pije jer misli da ce umreti od jedne case.

Sve je to ok, dok druga strana nije uznemirena. Svako ima svoj izduvni ventil.
Nama je mozda potrebno neko drugaciji od nas da nas malo iskulira, a mi s porocni malo da olabavimo i opustimo drugu stranu u dozama njihovih granica.

S druge strane što se tiče dealbreaker-a kod drugih za mene jeste uglavnom to što ja poučen pređašnjim iskustvima retko imam poverenja u osobu i znam da odem u krajnost kreiranja loših verzija u samom odnosu. Sve ono gore navedeno što ja ne volim me je dovelo do toga da tako formiram stav prema novim ljudima i nekad bivam oprezniji nego što treba, pa onda samim tim ne budem dovoljno opušten u razvijanju novog odnosa. Ne smatram to toliko svojim ličnim hendikepom jer mi i donosi benefit jer sam postao mudriji, ali bude mi žao osobe sa druge strane koja potencijalno može biti dobra al eto ne dobije od mene šansu jer mi konstantno neki red flag-ovi iskaču.

Kao i uvek što kažem treba biti u kontaktu sa svojim emocijama i raditi na njima, a kvalitet će se na kraju isklesati.

Uz to, već sam i pominjao, da najčešće mlađi od mene su zainteresovani za mene jer sam shvatio da im prija kod mene osećaj zrelog razmišljanja u kombinaciji sa mladalačkim duhom. Možemo pričati veoma duboko i ozbiljno, a i biti najveća deca puna avanture i izazova. Uz to, ne dajem im povoda da se osećaju inferiorno u odnosu na mene nego dajem boost i validizujem njihove životne izbore. Pronalaze dobru podršku i prijatelja za sebe.
Stariji koji su pokušavali nešto sa mnom uglavnom su nailazili na komplekse te vrste da imaju potrebu za dominacijom u smislu samo zato što su stariji i osećaju neku potrebu da patronizuju i dokazuju se da oni od mene mogu znatno više. Samim tim ni ja ne volim autoritet bez pokrića. Ne znači da ja autoritet starije osobe ne volim da prihvatim, vrlo volim pogotovo kada neko poseduje takvu moć i prenos znanja. Al to mi je više stavljeno u kontekst ženskog principa, strong woman professor. Volim žene od autoriteta, identifikujem se kroz nivo potlačenosti u društvu i načinom u kojim uslovima su se izborili za to.

Update: date #2

Kratko, ali efektno. Sviđa mi se malo više.

Imam takvu apdejtčinu ovde, ali čekam još malo vremena da prođe da vidim da li mi je dobra procena. Pojavio se kandidat 3 i oduvao sve!

Npr. ugasi me odmah ako lik ima sve moguće pedere na Instagramu, skuplja ih kao Pokémone i lajkuju se tako međusobno kao neka sekta.

Čudan turn off mi je i ako lik voli Drag Race. 😂
Prvo DAAA!
Drugo, pa ne, ne mora...

Prvi dan na poslu posle odmora, uz kafu bih trebao da iščitavam mailove, ja otrkirvam ovu temu i iščitavam postove..... :love:
A treba tražiti i FSC pesmu.. 😮

Back