Svaka čast na otkrivanju neke podrumare odavde, meni sve nešto marginalno u ponudi.Novi kandidat se pojavio i iz Vršca je... Pošto daljinu prezirem, možda ga zamrznem kako Bebi ono njegovo meso.

Svaka čast na otkrivanju neke podrumare odavde, meni sve nešto marginalno u ponudi.Novi kandidat se pojavio i iz Vršca je... Pošto daljinu prezirem, možda ga zamrznem kako Bebi ono njegovo meso.
Nemoj Lignjoslave to tako da gledaš i na taj način da postavljaš stvar..Ja strasno prezirem kad neke cure koje do skoro nisu videle nista dalje od Leskovac, pocnu da se hvale Turskom i Grckom... I onda kazem, kad mogu i takve ćurke da idu po ta mesta, zasto ne bih mogao i ja? Definitivno sam zacrtao za sledecu godinu putovanje u Tursku, iako prezirem hvalisanje, hvalim se putovanjem u inat tim istim ljudima koji su se hvalisali a do skoro nisu nista videli dalje od Leskovac.
To ti je kad odrastas u odvratnoj selendri punoj zavidnih tracara. Ja sam imao skroz drugacije razmisljanje od svih, u osnovnoj sam cak jednom radio test inteligencije. Bio je cak i plan, verovao ti ili ne, da ja odmah iz predskolskog preskocim prvi i drugi razred i krenem u treci, medjutim zbig mog doktorskog rukopisa (a i skolskog psihologa koja je inace teska vestica) od toga ne bi nista.Putuješ zbog sebe, a ne zbog drugih i društvenih mreža.