Ljubav, navika, panika

Novi kandidat se pojavio i iz Vršca je... Pošto daljinu prezirem, možda ga zamrznem kako Bebi ono njegovo meso.
Svaka čast na otkrivanju neke podrumare odavde, meni sve nešto marginalno u ponudi. 😂

Koliko mi je čudno što gejevi imaju običaj da izbacuju zajedničke fotke nakon 2 dana dejtovanja, pa onda kad to pukne Kemiš. Danima gledam na storiju dvojicu, cveta ljubav i šta ne, pa onda na Tviteru pročitam da više nisu zajedno. 😂 Krindž.

Neka radi ko šta hoće, samo mi smešno jer od njih dvojice nismo mogli da dišemo na Instagramu i eto. Kad bih ja tako izbacivao fotke sa svojim kandidatima... 😂😂😂

Ma mislim, isto nek radi ko sta hoce, ja vrlo retko stavljam slike i od sebe, a kamoli bih stavio sa jos nekim.

Ali definitivno su rijaliti starlete najsmesnije znaci, kao sve super i odjednom kad pukne tikva, krenu prepucavanja.

"kandidati"... Petre, kako tako... budi malo suptilniji, znas ti to... 😉
Zar opet lobanja? 🙄

Ja strasno prezirem kad neke cure koje do skoro nisu videle nista dalje od Leskovac, pocnu da se hvale Turskom i Grckom... I onda kazem, kad mogu i takve ćurke da idu po ta mesta, zasto ne bih mogao i ja? Definitivno sam zacrtao za sledecu godinu putovanje u Tursku, iako prezirem hvalisanje, hvalim se putovanjem u inat tim istim ljudima koji su se hvalisali a do skoro nisu nista videli dalje od Leskovac.

Ja strasno prezirem kad neke cure koje do skoro nisu videle nista dalje od Leskovac, pocnu da se hvale Turskom i Grckom... I onda kazem, kad mogu i takve ćurke da idu po ta mesta, zasto ne bih mogao i ja? Definitivno sam zacrtao za sledecu godinu putovanje u Tursku, iako prezirem hvalisanje, hvalim se putovanjem u inat tim istim ljudima koji su se hvalisali a do skoro nisu nista videli dalje od Leskovac.
Nemoj Lignjoslave to tako da gledaš i na taj način da postavljaš stvar.. :)

Lignjo, ne smatram da je hvalisanje ako kazes sta te zanima i gde si putovao, u smislu sirenja vidika, ulaganja u sebe kao coveka. Ali, ako se predje granica i ta putovanja neki kompleksasi nabijaju na nos drugima preko drust.mreza ili cak licno, to je bas bezveze.
Ti treba da odaberes gde ces da putujes po svojim afinitetima, a ne gde drugi idu, pa da ides i ti da nesto dokazujes. Uvek treba da budes svoj i jedinstven, da te ispunjava to sto radis. 😉

Ne bi ni trebalo da iko bude iznenadjen, ali mene to iritira kad vidim kakve su te devojcice bile kao male da nisu kazem opet, dalje od Leskovac videle nista, a sad se bahate kao Dara Bubamara. To je strasno lecenje kompleksa.

Ja inace volim putovanja i voleo bih i da odem u Tursku na stranu to sto idu tamo svakakvi.

Nazalost kao mladji nisam imao priliku cak nibu Grcku da odem jer moja majka nije htela da vadi pasos, i dan danas ga nema. Zato sam ja prosle godine tek prvi put otisao u Grcku ikad. Kad nece niko, ima ko hoce. Necu da molim nikoga. Najbolje je kad ides sam, sam ides gde ti odgovara i toliko.

Ali zasto je to hvalisanje i liječenje kompleksa? Ko zna iz kakvih razloga (financijskih itd) možda nisu bile u prilici ići bilo kamo

Putuješ zbog sebe, a ne zbog drugih i društvenih mreža.
To ti je kad odrastas u odvratnoj selendri punoj zavidnih tracara. Ja sam imao skroz drugacije razmisljanje od svih, u osnovnoj sam cak jednom radio test inteligencije. Bio je cak i plan, verovao ti ili ne, da ja odmah iz predskolskog preskocim prvi i drugi razred i krenem u treci, medjutim zbig mog doktorskog rukopisa (a i skolskog psihologa koja je inace teska vestica) od toga ne bi nista.

Markic, mozda se nismo razumeli, lepo je putovati, ali nisu svi u finans.situaciji da priuste sebi neka putovanja koja ih mame. Problem su oni koji se hvalisu tim putovanjima kao da su ne znam sta bitno uradili u zivotu, ima daleko krupnijih stvari za vrednovanje individue.
I meni su mnogi zamerali na mojim putovanjima, tako da ih ni ne spominjem, sem ako neko pita gde sam putovala u skorije vreme. Ljudi su cudni, ali u ova vremena nije ni za zameriti.

Back