Šta mislite o ideologiji panseksualnosti, i privlačnosti prema osobi bez obzira na pol i identitet?
° Veza sa trans devojkom i momkom iz ugla strejt i gej muškarca?
° Transfobija od strane gej muškaraca.
° Krosdreseri, feminizirani muškarci i odnosi sa gej momcima? (Diskriminacija od strane muževnih gejeva)
° Ideologija panseksualnosti.
-Da li je diskriminacija ako mi nije seksualno/emotivna preferencija? Deluje mi da nije, al može iz nečijeg ugla biti. Gejevi koji diskriminišu feminizirane u zajednici žive u zabludi svoje heteronormativnosti. Mislim da je to samo pokušaj dodvoravanja tim heteronormativnim obrascima ponašanjaMislim da homofobija prema feminiziranim muškarcima (bilo da dolazi od heteroseksualaca ili drugih homoseksualaca) potiče od generalne mizoginije.
Pa ne smatram ga uvredljivim, pitao sam za mišljenje o tome, tačnije da li je zaista realno imati privlačnost ka svemu? Meni je to kao fenomen neki, prosto se nisam susreo sa takvim osobama još uvek. Zašto bi to bilo uvredljivo?Ne mislim da ti je to bila namera, ali bi rekao da je ovo pitanje postavljeno ovako uvredljivo samo po sebi.
Pa nije diskriminacija jer je tvoj izbor koga i šta voliš, ali ti time njih ne diskriminišeš već imaš svoje preferencije kada su u pitanju momci i to je ok, i ja mogu da se družim sa feminine momcima ali ne bih bio sa njima u nekom emotivnom odnosu. (Ubrajam krosdresere i feminizirane muškarce) koji nisu prosto moja šoljica čaja u seksualnom smislu, ne privlače me. I da loše sam percipirao pitanje sa tom ideologijom, tačnije upotrebio sam pogrešan termin, bolje je reći koncept. Još sam strogo birao reči da nekoga ne uvredim, ali nisam sveznajući.. Ova tema je široka sama po sebi.-Da li je diskriminacija ako mi nije seksualno/emotivna preferencija? Deluje mi da nije, al može iz nečijeg ugla biti. Gejevi koji diskriminišu feminizirane u zajednici žive u zabludi svoje heteronormativnosti. Mislim da je to samo pokušaj dodvoravanja tim heteronormativnim obrascima ponašanja
-Koncept panseksualnosti, rekao bih umesto ideologija, mi zvuči kao - najidealnija seksualnost podignute kognitivne svesti kod čoveka. Bilo bi lepo kad bi ljudi, pa i ja sam, došli do tog stadijuma.
Po mom mišljenju nije diskriminacija. Postoji velika razlika između diskriminacije i preference i generalno mi se ne dopada ideja da se nekom nameće šta treba da im se dopada/ da ih privlači.-Da li je diskriminacija ako mi nije seksualno/emotivna preferencija? Deluje mi da nije, al može iz nečijeg ugla biti.
Nadam se da si bar bio plaćen koliko toliko za to.Разлог због чега ме дуже време опет није било на овом форуму јесте ненормална сарадња са једним ликом из Зворника који жели да има сваку живу сапуницу из латино и јужноамеричких држава, као и из Турске. Хтео је да ми уваљује много задатака, неко време сам попуштао, али пре неки дан је баш било догорело до ноката. Најпре сам блокирао све његове профиле на мрежама, сутрадан ме је питао због чега, и он је стога био сагласан да прекине сарадњу са мном, која и није баш нешто била пријатна. Од тада више немамо никакав контакт и нећемо га никад више ни имати.
Нисам уопште био плаћен. Штавише, ни ја немам посао, нити га он има. Шта је било, било је, завршили смо.Nadam se da si bar bio plaćen koliko toliko za to.
Zamrla tema LJNP, izgleda smo svi u k*rcu što bi se reklo![]()