mt Malta 2024: Sarah Bonnici - Loop

Ako pobede Sirene, šta da vam velim, na*ebali ste od mojih komentara.. "Sirene su krenule na dalek put...". 😌

Erba' "Sirena" mnogo bolja pesma od Denise "Mara".

• Love
Reactions: Mrm
Na*ebali smo svakako 😌👌
Molim?
La-la-la, la-la-la
La-la-la, la-la-la
La-la-la, la-la-la
Sirena, sirena..
Ne čujem Poki nešto najbolje, neka pobednička muzika se čuje kroz maglu..
La-la-la, la-la-la
La-la-la, la-la-la
La-la-la, la-la-la
Sirena, sirena

Matt Blxck - "Banana" moj favorit kakva ludnica od pesme .​

• Haha
Jel realno da je Banana prvi favorit? Kakav raspad života.
Ovaj Rian Hili je stvarno ko mrtvo puhalo, osim glasa nema ništa i stvarno ne mogu u 2023. godini tekst "got me on my knees, begging pretty please". Stvarno nikad prije nismo to čuli nigdje

Samo Denise i niko drugi☝️

Od svih pesama najveci potecijal ima Erba' "Sirena".

• Love
Jel realno da je Banana prvi favorit? Kakav raspad života.
Ovaj Rian Hili je stvarno ko mrtvo puhalo, osim glasa nema ništa i stvarno ne mogu u 2023. godini tekst "got me on my knees, begging pretty please". Stvarno nikad prije nismo to čuli nigdje

Samo Denise i niko drugi☝️
Obožavam kako uvek "tendenciozno" preskačeš glavne favorite i nosioce izdanja u svojim (moram da kažem skoro uvek, zapravo, jako dobrim opservacijama).. 😌 Dobri naš Marko.. 💖
Issahhrek bewsa, bewsa ta' Sirеna.. 😌

Bananu radio Sean Banan, Sirenu radio Tom Hugo iz Keiino.. 😌

Podivljalo Sredozemno more usred zime, valovima preliva hridi malenog malteškog arhipelaga... Kroz valove čuje se glas 4 devojke.. Sirenaaaaa, ozdvanja, poput vapaja, poput poziva mitoloških sirena legendarnom Odiseju.. Nema se vremena, ne treba časiti ni časa...ko zadocni, u škripcu je. 4 devojke složno u glas, precizno i bez greške umiruju pomahnitale talase Sredozemlja... Kroz morsku penu se prolama glas "Sirenaaa".. Svetionik je na kraju rta... 4 devojke pevaju, složno kao jedan...Erba'...Sirena.. ⚓🌊🧜💖🎼

yysw239865.jpg

Issahhrek bewsa, bewsa ta' Sirеna
Harsa ta' Sirena, ersaq ejja hdejja
Issahhrek bewsa, bewsa ta' Sirena
Harsa ta' Sirena, ersaq ejja hdejja
Sirena.... :mt:🤍❤️

TVM je najavio šest dana MESC-a, koji počinje u ponedjeljak 29. januara i završava se finalom 3. februara.Tri dana intervjua će biti praćeni muzičkim spotovima 1. februara, sa nostalgijskom večerom 2. i finalom sa nastupima uživo 3. februara.
Screenshot 2024-01-09 at 14-28-01 (1) ESC Discord on X 🇲🇹 TVM have announced six days of MESC...webp

• Wow
Po recapu, apsolutno ništa mi se ovde ne ističe. Gledaću da preslušam večeras.

Back