mt Malta 2024: Sarah Bonnici - Loop

Auuu Sirena je vrh! 💙

Ima još dobrih, i vokali neki su super...

Banana meni je favorit vole bi da to pobedi na MESC .

Baš su se potrudili oko spotova, svaka čast.
Mara ili Loop do pobjede!

Poslušah malteško finale, još jedan dosta slabašan izbor.

Denise Mecieca - Mara - Slabašno, solidan je glas, fina boja vokala, pesma zaišta totalno bezveze. 4
Erba's - Sirena -
Refren je maznut odnekle, jako mi je poznato. Onako, nije loše, dopada mi se neki orijent u instrumentalu, one ne zvuče najsrećnije. 6
Gail Attard - Wild card -
Tipična evrovizijska motivaciona balada za donji deo tabele. Nije me dotaklo. 5
Greta Tude - Topic (Bla bla) -
Ne bih trošio reči preterano na ovo, amaterizam na kub. 1
Haley Azzopardi - Tell me that it's over -
Ok je pesma, fali mi samo malo energije, baš lep glas. 7
Janvil - Man -
Dopada mi se boja glasa, dobra interpretacija, instrumental mi deluje malo siromašno, ali se to da ispeglati. Dobra. 8
Lisa Gauci - Breathe -
Solidna mid tempo balada, no ne ističe mi se previše, previše je obična. 6
Matt Blxck - Banana -
Nadam se da ovo sr**e nekako neće pobediti i da neće napraviti debile od sebe. Izuzetno bedan troll entry. 1
Miriana Conte - Venom -
Potencijal za dobar scenski nastup, odličan vokal, mada mi deluje malo neartikulisano na momente. Ovo bi bio solidan izbor, svakako. 7
Nathan - Ghost -
Čudna mi ova kombinacija, neki naš etno na amerikanizovanu pesmu, nije me kupilo. 6
Ryan Hili - Karma -
Prošle godine je imao mnogo bolju pesmu. Ova nije loša doduše, ali tekst baš teško varim, krindž. 7
Sarah Bonnici - Loop -
Onak', šarmantno na momente, refren slab, strofe super, dens brejk pakao. 6

Biću zadovoljan ako ode neko od sledećih:
1. Janvil
-------------------------
2. Haley Azzopardi
3. Ryan Hili
4. Miriana Conte

Banana je doslovno onaj najveći evrovizijski treš, ne čudi me da mu je Netta idol lol

A kad tačno su ovi imali polufinale da bi bilo finale? Ja propustio nešto izgleda 🤣

Hahha, i ja se pitam... vrlo propraćeno NF. :ROFLMAO: Videh plejlistu finalista, pa reko' da prokomantarišem, baš su slabašni.

Predstavljali su pesme u studiju valjda, i to poodavno, zato smo i zaboravili. :ROFLMAO:

Back