Mene ova likuÅ”a glavom i tijelom podsjeÄa na Maju MarinkoviÄ prije svih estetskih zahvata koje je imala hahah...
Ne kapiram Å”to je pjesma toliko ishejtovana na forumu - meni je baÅ” cool i Å”to je viÅ”e sluÅ”am sve mi je bolja, taÄno je da na prvu loptu pomalo konfuzna i niÅ”ta ni sa Äim ne ide, kao da je na brzaka sklepana pa se ne zna kad ide dance break a kad tekst, izgleda mi nabacano i bez nekog redoslijeda ali sve se da ispeglati jednim kvalitetnim revampom.
Ona posjeduje harizmu i smisao za scenu, solidna je igraÄica i plesaÄica a uostalom ako se antitalentovana Blanka mogla sastaviti koliko-toliko vokalno i plesaÄki onda može svako, koreografiju Äak uopÅ”te ne bih dirao jer mi je top samo da kraj pjesme dovedu u red, izbace viÅ”ak teksta i to je to.
Problem je u tome Å”to je polufinale televote only a u pitanju je uboga Malta tako da ne polažem velike nade za finale, no daleko od toga da je veÄ sad otpisujem pogotovo Å”to Äe po svemu sudeÄi biti lakÅ”e veÄe, go Sarah!
Kako kopira tako Äe i proÄi. Malta je imala produkcijski dobre i kompetitivne pesme samo u godinama kada su imali interni izbor (2019, 2020, 2021). NF su im poslednjih godina preslaba.
Znam da je vrlo nepopualrna u Srbiji i da su se ljudi sladili slabom tvt, ali meni je Destini bila sjajna 2020/2021. Obe pesme su joj bile jake i imala je, po mom miŔljenju, vrlo dobar nastup u Roterdamu. Obe godine mi je bila u top 5.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.