Ma ovo je fenomenalno, Moldavci još jednom pokazali kako se to radi...
Perfektan spoj etno zvuka i elektronike uz modernu produkciju, dosta mi je milozvučnija ova kombinacija različitih muzičkih pravaca nego izvikani ''Shum'', meni ovdje ništa ne fali niti bih šta dir'o.
Rumunski jezik ne podnosim u baladama i rok pjesmama, ali zato u ovakvim rejv kidalicama mi je premoćan jer samu pjesmu zna da začini nekom (vlaškom) magijom i mistikom!

Takođe, ova stvar mu je miljama bolja od onog proliva iz 2012. godine, nikada mi neće biti jasno kako je mogla završiti na pragu top-a 10 u onako jakoj ekipi, ali da - to je Moldavija!
U Liverpulu će nabudžiti nastup do bola tako da digne publiku na noge kako samo oni umiju, finale neupitno (nema potrebe ni spominjati) i ubuduće će sigurno nastaviti da šalju ove vesele poskočice i mahom muške izvođače pošto sa ženama imaju manje sreće (Anna, Geta, Kristina/Cristina ili kako se već zove onaj žasu, Lidia - mada mi je ''Falling stars'' jedna od najemotivnijih evrovizijskih pjesama koje sam baš lično doživio i njihova omiljena iako im je donijela jedan od najgorih rezultata, u finalu je za mene svakako trebala biti).
Htio sam još ovo reći - Princ neka se ugleda na Pashu i sa ovakvim nečim da se vrati dogodine na PZE a ne sa zastarjelim Bačićevim pjesmuljcima koje nije imao kome uvaliti!