de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Pogresila je Nemacka, Isaak nije uzasan ni los, ovo cak i fino zvuci da se poslusa lepo peva ali bas neocekivan flop Bodine koja je imala najbolju PESMU, i uzivo je ako ne sjajno onda solidno zvucala potrudila se oko nastupa nasmejana harizmaticna cura, ako ne onda onda macke, ili Rik koji bio mlak i dosadnjikav uzivo kad na kraju pobedio moj peti favorit, posto mi leona bila neko 4.mesto a pobednik mi je od 9 takmicara bio peti favorit, nadam se da ce mi pesma porasti zaista pohvale za Nemce zbog vokala, ali Bodine bi mi bila TOP 3 na evrovziji(za sada) da su izabrali a rik i macke i Leona bi mi bili top 5 za sada, sto se Isaaka tice ne znam razmisljam oko top liste gde da ga stavim mozda i medju top 5, videcu..

Auuuuu tose nisam nado ali najbolja pjesma (uz nepostojeći nastup) pobijedila!

Bravo Njemačka, biće mi u top 10 sigurno na kraju, odlična stvar

Nekako se plašim da bi ovo moglo proći kao Michael Rice 2019. za UK, nekako mi taj vajb odaje. Patos publika, jedino ako ga žiri ne izdigne malo. Ne znam, ali pesma mi je stvarno odlična, baš onako moj ukus skroz. Mislim da bi im Max možda bio sigurniji izbor za plasman.

Kad su vec flopare, bar nek budu flopare sa stilom i posalju nesto malo drugacije i na nemackom, meni je jedino Katze od pocetka zvucala drugacije.

Oh Boy sam čuo sinoć, neko podijelio na tw, fina pjesma.

Odlična mi je ova šlager Naiv(a), kao i Tears Like Rain, ali mislim da je najveći potencijal Always On The Run, premoćan glas ima momak a i pjesma je odlična i aktuelna.

Tako da, šlager jer je red da pošalju takvo nešto ili AOTR. Osim ako ne izaberu nešto pogrešno kao prošle godine
Na na na eh na na na eeeeeh

Nisam gledao finale, samo sam ovo čuo sada. Pa on je dobar (odličan) vokalno, ali pesma je previše plastična i generična.
Ovo je za neko cupkanje u tržnom centru, dok se ogledaš u kabini kako ti stoje stvari 🤣
Ne sviđa mi se, ali opet i ne smeta, ne nervira me, ali i ne pomera me. Ravnodušnost, što je možda i najgore

što kaže Choda treba im neka poznata ličnosti, tipa neki treper da im pogura interesovanje pošto je trenutno na minimumu pa makar bio bottom 5

očito su zaglavljeni u stereotipima koji su stari 20 godina

Hej, al od svih pjesama oni ovo izaberu...Da je bar Max pobijedio baš mi se sviđala njegova pjesma

super je Isaak, bolje od većine pesama što su slali zadnjih 10 godina, ali ne mogu da se otmem utisku da je Ryk bio potencijal za više
Pritom, takva je pesma stilski, atmosferična i vrlo specifična, ne znam šta se očekivalo od njega. Bilo bi potrebno samo doraditi nastup i to bi bilo to. Svakako bih mogao da razumem da nekima ovo nije ona famozna šolja čaja, ali kada posmatramo potencijal... on je stvarno ogroman.

Treba više da verujem u svoje favorite umesto što slušam razne esc "stručnjake", statističare, kladionice i zvezde.
Isto brt, kad si okačio kladionice ja reko gledaću formalnosti radi jer nema niko šanse pored Rajka.

Kad ni manje ni više...

Back