GenjiTheWaifu
Ekspert
Vece su sanse da ce Srbija da pobedi na Evroviziji ove godine nego. x'DTeam hajde da se ne svađamo jedan dan barem.![]()
Vece su sanse da ce Srbija da pobedi na Evroviziji ove godine nego. x'DTeam hajde da se ne svađamo jedan dan barem.![]()
Ryk ne bi bio top 5 na ESC, posebno zato sto se potencira kao jaoo da je on otisao na ESC on bi napravio cudo i top 5 zirija, sto i nema potporu, veceras je upravo glasao internacionalni žiri i Ryk dobio koliko sam video samo jednu dvanaesticu i bio top 5 kod žirija i mlako prosao, znaci ako je u ovakvoj ne previse jakoj konkurenciji dobio 51 poen i skoro 30 poena manje od pobednika Isaaka, kako onda mozemo reci da bi on na EVROVZIJI bio top sto je neko napisao, ako je on jedva u NEMACKOJ top 5??? Hmm....Ovo ko da je bilo takmičenje najboljih vokala a ne najbolje pesme. Tako mi je glasanje i žirija i publike izgledalo.
Max mi je daleko harizmatičniji a na stranu što mi je i njegova pesma bolja od Isaaka.
Isaak, top vokal, solidna pesma, ništa specijalno a nastup ko da neki kamiondžija pod gasom sišao sa autoputa i upao u diskoteku pa maše rukicama zadivljen laserima. Nigde nastupa nigde koreo a harizma dupla 0.
Možda Ryk podbacio, ne znam ali meni je bio stvarno potencijal za Top 5 na samom ESC-u. Malo je reći, šokiran.
Neću ti 2 puta objašnjavati šta znači šala. Ne spopadam nikoga, ti se našao uvređenLol
Prestani da ljude spopadas sa Teya Dorom cak i van PZE teme.
To je zato sto je Nemacka bogata drzava i moze im se, plus su automatski u finalu pa nemaju potrebu da se "grabe"/bore za mesto u finalu. Samo idu i bacaju pare pred noge EBU. x'DKad gledam Nemačko finale i koliko su izvođači operisani od scenskog nastupa i koliko se ništa ne ulaže, shvatim koliko se ovi naši kidaju sa mnogo manje para! PZE zakon!
Nikad nisam kontao šta je poenta toga "biti u finalu"To je zato sto je Nemacka bogata drzava i moze im se, plus su automatski u finalu pa nemaju potrebu da se "grabe"/bore za mesto u finalu. Samo idu i bacaju pare pred noge EBU. x'D
Molim? Pa ta sto je dobila 12 od hrvatske je bolja od ove pobjednicke.Ali što su Hrvati opet istrolovaliisto kao i u prošle godine na melodifestivalenu