GenjiTheWaifu
Ekspert
Ocekujem da ce James Newmanov klon da zavrsi isto ko on... Sa nula bodova. xD
312 od žirija MINUS 100, a možda i MINUS 150 poenaaКонкуренција мање за баладу ако ми шаљемо исту
За сад Француска 312 од жирија
S obzirom ko su favoriti na PzE za pobedu... to bi bila Breskvica, pls, nemoj mi to radit.Omikron na aparaty što ne može da napiše AHA SAD NE MOŽEMO DA ŠALJEMO BALADU
Stan twitter mentalitet ti isprao mozakOmikron na aparaty što ne može da napiše AHA SAD NE MOŽEMO DA ŠALJEMO BALADU
Breskva je tebi balada?S obzirom ko su favoriti na PzE za pobedu... to bi bila Breskvica, pls, nemoj mi to radit.
Mislim da si ti na twitteru više nego jaStan twitter mentalitet ti isprao mozak
Ma ne bre nego ako ne sme balada da pobedi onda bi trebalo nesto brze. xDBreskva je tebi balada?
aha znaci ti si tim "ne koristim tviter" o boze kako uzbudljivo. Da li si tim Tiktok? Hajmo da vidimo timoveMislim da si ti na twitteru više nego ja![]()
Balada vrlo sme, to je poenta.Ma ne bre nego ako ne sme balada da pobedi onda bi trebalo nesto brze. xD
Nisam ni jedan tim, nisam zaluđen društvenim mrežama. Moj post je bio šala jer si pisao da bi po nas bilo dobro da Ryk izgubi ako hoćemo da šaljemo baladu, sad to što si ti to toliko ozbiljno shvatio tvoj problem lolaha znaci ti si tim "ne koristim tviter" o boze kako uzbudljivo. Da li si tim Tiktok? Hajmo da vidimo timove![]()
Celo moje telo drhti za tom numerom i dalje
LolNisam ni jedan tim