de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Конкуренција мање за баладу ако ми шаљемо исту

За сад Француска 312 од жирија
312 od žirija MINUS 100, a možda i MINUS 150 poenaa ;)

Posebno ako im Švedjani još uvale neku dosadnu melodifestivalen baladicu na koju ce odlepiti žiri ondaa ce i 150 poena za Francuze u finalu od žirija biti premija ;) :D

Mislim Nemci su stvarnoo..

Pored žive Bodine nemačke Emmelie de Forest oni šalju ipak nemačkog Newmana, eeeh...

Ove godine se vise potrrudili vise konkurentnih nastupa, vise dobrih pesama, bilo je i cudnih i zanimljivih nastupa i poput mačaka, imali korektnor Rika, do duse koji je ipak u odnosu na studijsku verziju bio slabiji i na kraju su izabrali pesmu koja je meni top 5 ili top 4 na njihovom festivalu, a i generalno retko kome je bas na prvom ili drugom mestu, ne vidim iskreno kako ce publika glasati za ovu pesmu, malo žiri ce ih izvuci zbog vokala i brze numere..

Ovo ko da je bilo takmičenje najboljih vokala a ne najbolje pesme. Tako mi je glasanje i žirija i publike izgledalo.

Max mi je daleko harizmatičniji a na stranu što mi je i njegova pesma bolja od Isaaka.

Isaak, top vokal, solidna pesma, ništa specijalno a nastup ko da neki kamiondžija pod gasom sišao sa autoputa i upao u diskoteku pa maše rukicama zadivljen laserima. Nigde nastupa nigde koreo a harizma dupla 0.

Možda Ryk podbacio, ne znam ali meni je bio stvarno potencijal za Top 5 na samom ESC-u. Malo je reći, šokiran.

aha znaci ti si tim "ne koristim tviter" o boze kako uzbudljivo. Da li si tim Tiktok? Hajmo da vidimo timove 😍
Nisam ni jedan tim, nisam zaluđen društvenim mrežama. Moj post je bio šala jer si pisao da bi po nas bilo dobro da Ryk izgubi ako hoćemo da šaljemo baladu, sad to što si ti to toliko ozbiljno shvatio tvoj problem lol

Back