de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Šteta, njima samo preostaje da pošalju nešto potpuno "out of box" poput ovoga, ne bi li bili primećeni.

Даћу себи за право да кажем да сам мислио да могу чак и да освоје телевотинг у финалу.

Била би мим пјевачица сигурно, angry German lady with a hammer

A jel ste sigurni da ovo nije trolovanje da se nisu prijavili?

Mislim mene baš briga, meni neće nedostajati jer mi se osim poruke, pesma ne dopada...

U Nemačkoj se na bilo kakvu vrstu patriotizma/ nacionalizma gleda sa prezirom i nekoliko predstavnika Nemačke na Evroviziji je odbilo da maše zastavom. Nije ovo ništa novo.

To mi je druga krajnost, suprotno od nacionalizma. Koliko tužni ljudi lol

Ko zna mrvu istorije Nemačke, jako će uvažavati ovo što oni sada rade...hvala im na tome...

Po toj logici mnoge nacije ne bi danas mahale zastavicama.
Poznajem dosta Nemaca i stide se proslosti iz drugog svetskog rata i danas, to je naprosto tako...
Ja razumem to...to je prakticno neuporedivo sa bilo cime u istoriji...
To je kao nauk drugima uvek i zauvek, tako oni to vide, velika vecina...
I jos jednom, hvala im na tome.. :)

Pa čitav zapadni svet onda ne bi smeo da maše zastavama lmao Belgijanci imali zoološke vrtove za ljude crne rase
I oni se stide toga, ali u Nemackoj je to oko drugog svetskog rata podignutio na jedan poseban nivo..

Poznajem dosta Nemaca i stide se proslosti iz drugog svetskog rata i danas, to je naprosto tako...
Ja razumem to...to je prakticno neuporedivo sa bilo cime u istoriji...
To je kao nauk drugima uvek i zauvek, tako oni to vide, velika vecina...
I jos jednom, hvala im na tome.. :)
Evrovizija je takmičenje nacija između ostalog

ko mrzi koncept nacije ne treba da ga gleda

jednostavno

Mnogo se ti pravis blesav, ali ok, to ti je glavna karakteristika.
Ne samo svoje stavove pisem ovde potkrepljene...a za Nemacku ovo i ti jako dobro znas..

Nemacka je najliberalnije drustvo Evrope danas i to je tako, da, liberalnije od Nizozemske i Skandinavije...

Da li bi neka nacija poslala pesmu Reise nach Jerusalem u Jerusalim na Evroviziju, da ne idemo dalje od ESC?

Last edited:
Back