de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Šteta što s ovim brojem poena nisu više od 15. mjesta, baš nekako ne odgovara plasman poenima, ali sve u svemu, lijepo i bravo za Njemačku. Samo nek nastave u ovom smjeru

Šteta što s ovim brojem poena nisu više od 15. mjesta, baš nekako ne odgovara plasman poenima, ali sve u svemu, lijepo i bravo za Njemačku. Samo nek nastave u ovom smjeru
Чешка 2023. била 10. са неких 130 поена а они сад са оволико 15.

Ovde sam skroz omanuo, očekivao sam bottom 3, gotovo sigurno. Wtf mi je i više nego pristojan rezultat kod žirija, obzirom da je uz Estonca vokalno bila najlošija sinoć. Da sam oni, ovo bi mi bilo kao pobeda.

Pesma je OK, ali ja stvarno ne vidim ko ce sutra biti u fazonu 'E od 26 pesama ova mi je najbolja, bas cu za njih da glasam'. Ocekujem jednocifren broj poena od publike.
Au, ovde sam bas omasio u prognozi, mogao sam da se zakunem da ce biti neprimetni i lizati dno tabele

Imaju razloga da budu prezadovoljni ovakvih ishodom ja bih rekao

10 poena od naseg zirija mi je prerandom i neobjasnjivo ali neka ih <3

Kida pesma, možda najmodernija pesma ovogodišnjeg izdanja ESC.
Atmosfera je, pored Finske, takođe bila najbolja sinoć uz ovu pesmu. Vidim sebe kako slušam samo ovu stvar od ove godine kada hajp splasne.

Vokal jeste bio ispod prosečan, ali energija je taman toliko nadomestila taj nedostatak. Drago mi je što se Nemačka pomakla sa mrtve tačke, konačno.

Vrištali su kežualci na ime Abortina!

Drago mi je da su solidno prošli, pesma je vožnjica.

#59 na Spotify global-u s preko 1,8 milijuna strihmića

#1 Lithuania
#2 Estonia
#2 Germany
#2 Latvia
#4 Austria
#4 Luxembourg
#4 Poland
#4 Ukraine
#5 Switzerland
#7 Finland
#9 Iceland
#11 Sweden
#16 Belgium
#21 Greece
#22 Netherlands
#24 Norway
#26 Belarus
#30 Israel
#46 United Kingdom
#59 Denmark
#68 Czech Republic
#70 Spain
#76 Ireland
#104 Portugal
#109 Hungary
#116 Slovakia
#155 Italy
#170 Bulgaria

Sas vidim da im je Austrija na televotingu dala 12.Ovo je tek drugi put u istoriji da su im dali 12.Prvi put je to bilo 2000 kada ih je predstavljao Srefan Raab.

Moguce da je Raab izlobirao i neke poene kod zirija, btw steta sto su osvojili ovoliko poena a tek su 15. Prosle godine su imali manje poena a zavrsili su levo.

Moguce da je Raab izlobirao i neke poene kod zirija, btw steta sto su osvojili ovoliko poena a tek su 15. Prosle godine su imali manje poena a zavrsili su levo.

Prošle godine su imali jury payola za dud zaboravljenu pjesmu samo jer je frajer imao dobre vokale, ali potop kod televote. Baller je smash hit na streaming-u!

Back