no Norveška 2024: Gåte - Ulveham

I meni je Death of Us jedna od najlepših (ESC) pesama ikada, a oni izabrali hororične Subwoolfere koji su ušli u top 10. Ni meni nema logike često šta i zašto, ali na neku foru im ide čak i sa takvim, po meni, glupostima.

I meni je Death of Us jedna od najlepših (ESC) pesama ikada, a oni izabrali hororične Subwoolfere koji su ušli u top 10. Ni meni nema logike često šta i zašto, ali na neku foru im ide.
Death of Us bi mnogo bolje prosla od Subwoolfera .

Joj, ja tad navijao za Sub (između ostalih), pa sam posle krindžovao kad su postali oličenje susramlja.

slušajte i učite :geek::coffee:
tenor.gif

Freya, Dangerous, Witch Woods omiljene MGP pesme koje nisu pobedile poslednjih godina.

Stavio je Konstry na 2. mesto, a Lukca na 1. za 2023.

Čovek zna znanje, ima moj glas!!!

odlična je Margaret, ali mi se ne sviđa što je trebalo ovoliko vremena (par sati) da mi se baš svidi

Ingrid Jasmin - "Eya" - kao zvukovi iz dubine norveških stena, kao igra vetrova mračnih severnih šuma, kao duhovi predhrišćanske nordijske magije, kad rune "progovore"..tad odzvanja.... Eyaaaaa... 🥺

Ok, zaboravili ste na moju FSC bebu - Gåte (ne čudi, lizali su pod u pf). Sviđa mi se njihova pjesma, ali ostalo mi je još nekoliko da preslušam pa ih možda netko svrgne s trona.

Ovo je lepo, ali za neko neobavezno slušanje, nije mi za natjecanje.

no Norveška 2024: Gåte - Ulveham
Back