Offtopic

Da li je neko ovde pratio Smosh kanal kad su bili aktuelni? Juče mi šalje kum da je Anthony Padilla u Bg-u, ismejali smo se, al meni je bolja ova šolja ispred njega

Posle vidim kod Weeknd-a slika sa sve Moja kravica posudama i Voda vodom. Šta li se dešava?:LOL:

Gledam Smosh religiozno lol ali sam krenuo da ih pratim pre par godina, kad Entoni još nije došao nazad. Odakle u BGu? 😳

Evo jednog pitanja za sve forumase:

Po cemu ste odabrali svoj forumski nick? Pitanje se pogotovo odnosi na one sa zanimljivijim nickovima 😂

Meni je nadimak koji u principu nikad nije zaziveo jer me vecinski zovu Daca 😂
Nadimak sam izabrao kad sam bio religiozno opsednut serijom Doctor Who 😂

Po cemu ste odabrali svoj forumski nick? Pitanje se pogotovo odnosi na one sa zanimljivijim nickovima.
Meni ga je izmislio EvilSmile u smislu aludiranja da sam "filharmonija" na FSC-u. 😁
Zapravo, tako me je prozvao, a ja sam se iz sprdnje tako nazvao na onom tvom prelaznom Soldi Soldi forumu nakon što je stari pukao, a nick sam posle zadržao ovde.

E, to je već baš onako interni, da ne kažem intimni "nick" :D po kome su me ranije zvali uglavnom članovi uže familije, doduše i dan danas neki, a primenjivao sam ga na starom RTS-ovom evrovizijskom forumu koji je postojao negde do 2008. ili 2009. godine.
Naravno malo sam ga stilizovao prvo kao "adyy" da bih posle promenio u "Ady" tamo, pa sam posle nastavio tako i na našem starom forumu iako je bilo baš malo ljudi koji su bili tamo, a da su nastavili da "žive" i na OGAE forumu ovde.

Evo jednog pitanja za sve forumase:

Po cemu ste odabrali svoj forumski nick? Pitanje se pogotovo odnosi na one sa zanimljivijim nickovima 😂

Meni je nadimak koji u principu nikad nije zaziveo jer me vecinski zovu Daca 😂
Ne znam da li mi je nick zanimljiv, ali priča o njemu jeste. Naime, ja sam se ovde bila prisutna i bez nicka.

Iako ovaj forum čitam od 2015.godine, nisam bila član jer sam mislila da je samo za članove OGAE organizacije. Zato sam pisala na nekim drugim forumima, a ovaj čitala posebno u vreme PZE izbora. I onda, prošle godine ugledam svoj post u sa drugog forum, u kojem hvalim Egreta, koji je screenshotovao @Pokahontas i napisao "Evo imamo bota i na drugom forumu". E, onda sam počela da razmišljam da li da se učlanim i ovde, ali hajde da razmislim i još malo čitam i komentare po drugim forumima kad primetim neko ima nick bonbona i istog momenta mi prodje kroz glavu-pa botbona. Od svih forumskih nickova ovaj mi se najviše svidja. Mislim da sam se prijavila u roku od 10 min.

U tom trenutku sam slušala ovu pesmu i trebao mi je samo neki nick pa nisam mnogo razmišljala o istom jer se nisam ni planirala zadržavati ovde, pa šta me bilo briga jel glupo/ovakvo/onakvo xD

po omiljenom liku iz Gospodara Prstenova, nista specijalno ni interesantno ali to mi je palo napamet tad kad sam se pre 15ak godina pojavio... doduse prvi mi je nick bio JANBO al me sad blam i kad se setim

Pojma nemam zašto sam izabrao baš ovaj nadimak, a preneo sam ga sa starog+privremenog foruma gde jedva da sam se oglašavao. Niko me tako ne zove i stvarno mi ne pada na pamet zbog čega sam se tako registrovao 2018. :rolleyes:

U srednjoj školi su me zvali Stole zbog prezimena, tako me i danas zovu samo drugari iz srednje.

Hocu da mislim da je bilo zbog 'No One' Maje Keuc koja mi je tada bila omiljena ESC pesma, eventualno zbog 'Mr. Nobody' jer mi se svidjao taj naziv, ali verovatno je zbog prezimena, ne pamtim tacno razlog.

Gledam Smosh religiozno lol ali sam krenuo da ih pratim pre par godina, kad Entoni još nije došao nazad. Odakle u BGu? 😳

Nadimak sam izabrao kad sam bio religiozno opsednut serijom Doctor Who 😂
Nisam sigurna šta radi ovde, ali čini mi se da odlazi sa novom tetovažom. Da li je realno da je zbog toga dolazio, ne znam, ali eto postoji i ta mogućnost :D

Nisam sigurna šta radi ovde, ali čini mi se da odlazi sa novom tetovažom. Da li je realno da je zbog toga dolazio, ne znam, ali eto postoji i ta mogućnost :D
Video sam da se opet šarao! Mislim da je realno skroz ukoliko je nabasao na nekog našeg tattoo artista koji mu se dopao izuzetno 😂

Back