Offtopic

Ja bih stvarno da završimo u informeru da razbijemo monotoniju xD

Nekako privedosmo igru kraju. Sad mogu na odmor od pola sata. :D

Baš je nezgodno editovati post i spasiti nekoga. Na kraju moje spašavanje nije ni bilo potrebno za Baller.
Ne stignu toliko brzo obaveštenja o novom postu koliko ljudi brzo otkucaju naredni post kad se otvori tema 🤣

A najjače što sam odustao a zapravo sam imao dovoljno vremena da sam se pripremio kako treba ali dobro šta da se radi, vjerovatno ne bi iznad 5. mjesta ni mogla

Šapić predstavio nove turske Bozankaja tramvaje, a prvi će od sutra biti u saobraćaju, dok svih 25 do kraja marta. Najavio je i uvođenje nove tramvajske linije br. 8, valjda od Trošarine do Slavije.

I konačno od 1. septembra uvode noćne polaske za Mladenovac, Lazarevac, Sopot, Barajevo, Altinu, Plave horizonte i Ovču, koji će saobraćati na sat vremena. Dobro su se setili.

Do 1. septembra završavaju i radove na Trgu republike, pa će onda iz centra uvesti i noćni prevoz do BAS-a i aerodroma.

To beše oni tramvaji što su malo preširoki pa neće moći dva tramvaja iz suprotnih pravaca u isto vreme da uđu u skretanje?

Da, ti. Doduše, danas rekoše da novi tramvaji bolje ulaze u krivine, što omogućava lakše manevrisanje u užem gradskom jezgru, imaju veću snagu motora i niži su u unutrašnjosti i kod vrata, što olakšava ulazak i izlazak putnika. Za razliku od KAF-ovih, mogu da saobraćaju u svim delovima grada. Videćemo u praksi kako će to izgledati.

t1.webp
t3.webp
t2.webp

Popi*deo sam zbog Yetel bande, uveli su nove tv i net tarifne pakete sa novim kanalima uključujući i Novu S i N1, ali ti novi kanali ne važe za postojeće korisnike neta i TV-a. 💀 Ja konkretno koristim Yetell Sve paket koji uključuje net, tv i mobilnu telefoniju i sada kad bih hteo da pređem na taj novi paket razdvojili bi mi telefoniju od neta i tv-a i plaćao bih preko 2000 din. više mesečno. :mad: Živim za dan da mi istekne ugovor i da raskrstim sa režimskom bagrom.

Sad su SBB i Yettel sa sličnom ponudom, ali ne baš istom, iako tako reklamiraju. Ima kanala koje Yettel nije uvrstio u svoj spisak kanala, a koje ima SBB, a cene su izjednačili. Ja sam na Premium paketu SBB-a, i bili su najavljivali da dok Yettel korisnici dobijaju kanale SBB-a, SBB korisnici dobijaju Voyo servis, ali zapravo se odnosi samo na korisnike novih paketa, tako da ništa od novina, a stalno se najavljuju neka poskupljenja, dok usluga stagnira. Praktično dobismo još jednog monopolistu od te dve kompanije.

Evo i Yettel banka upravo poslala mejl, da od 1. septembra smanjuju kamatnu stopu za dinarsku štednju po viđenju na 2,01%. Bila je 4,01, pa su ove godine već smanjili na 3,01 i sad ide na 2,01. Sve lošiji uslovi...

Last edited:
Nažalost, nekako i očekivano. Smrt djeteta bi uništila i mlade ljude, a gdje neće krhku staricu.

Jedna od posljednjih hrvatskih, ali i jugoslavenskih pjevačkih diva. Počivala u miru. ❤️

Nek pociva u miru. Meni je ostala jedna od najomiljenijih pevacica sa prepoznatljivim vokalom. Tesko je izdvojiti jednu pesmu, ali recimo najvise volim "Zivot to smo mi".

Druga tema:
Nemam nista protiv AI muzike, ali ono sto mi smeta jeste naslovi koji se pojavljuju na YT videu u smislu da peva, recimo Gabi Novak, a ne peva. Trenutno slusam tako nesto od Slimane i fenomenalne su sansone, balade za mene idealno napravljene. Ali mi zaista smeta to sto to nije on. Jako je zbunjujuce.

Znam da je to nacin da se klikne na njihov video, jer da stave neko svoje umetnicko ime, malo ko bi poslusao. Evo npr. ovaj AI izvodjac nosi naziv Novi. Zna se da je to neko ili nesto sasvim drugo.

Back