Offtopic

Zaboravio sam koja beša tema za ovo?

Azerbejdžan potvrdii da neće učestvovati na Interviziji, tako da smo mi jedini...!

Untitled.webp

Nije da je breaking news ili ne znam kako laskava titlua, ali lepo da su je istakli.

Olja je sa pozicije urednice PzE u prethodne četiri godine za vidljivost LGBT zajednice uradila neuporedivo više nego sva razdeljena i /često/ ličnim interesima vođena udruženja zajedno (mislim i na rigidni RTS, a i uopšte).

Ljudi seća li se neko onog AI alata preko kog smo pravili pesme i kačili na forum pre godinu dve? :D Ne mogu da nađem nigde

A danas je bila i najava za Eurovison Asisan Song Contest pocinju NF u Butanu 😆 nema veze sa Intervizijom ali da spomenem i to.

Oni verovatno ni sami ne znaju šta organizuju. Ranije nije ni bila ideja da se takmičenje zove Eurovision Asia, več ili Asiavision ili Asia Song Contest. Još u emisiji u Butanu stavili stari Eurovision logo, pa izvesno je da EBU nema ništa s tim, inače ne bi ih uputili na korišćenje Eurovision logoa suprotno pravilima.

Evo kome je dosadno, da pogleda prve tri epizode u Butanu.

Jel podnela Srbija zahtev za prijavu na Asia Vision, zna li se sta??
Nije, to takmičenje se neće ni desiti. Kao što sam i pretpostavio, to takmičenje nema nikakve veze sa Pesmom Evrovizije i direktor Pesme Evrovizije, Martin Green, potvrdio je da trenutno nemaju u planu takvo takmičenje i da Butanska tv nema licencu, pa je stoga bila primorana da šou skine sa programa i ukloni snimke sa onlajn platformi. Sa druge strane, vijetnamski kanal HTV7 je u svojoj programskoj šemi za danas, promenio naziv "Eurovision Asia" u "Eurovision".

View attachment 36550

Nije da je breaking news ili ne znam kako laskava titlua, ali lepo da su je istakli.

Olja je sa pozicije urednice PzE u prethodne četiri godine za vidljivost LGBT zajednice uradila neuporedivo više nego sva razdeljena i /često/ ličnim interesima vođena udruženja zajedno (mislim i na rigidni RTS, a i uopšte).
IMG_3696.webp

Ima li Duolingovaca na forumu?

Ako ima neko ko je redovan i želi Super Duolingo neka se javi, imam jedno slobodno mesto u Super Duolingo Family koji sam uzeo na trial i zaboravio da otkažem 🤣

Back