Offtopic

Ovaj tweet je možda malčice prenapuhan ipak, iako jest zabrinjavajuće. Izgleda da su pogodili zgradu za vojnu obuku nedaleko elektrane.

Ipak, bilo kakvo igranje s nuklearnim elektranama i čak i najmanja intervencija u neposrednoj blizini istih je apsolutno košenje sa zdravim razumom i zločin protiv čovječnosti najgore vrste.

Evo jedna prigodna za forumaščiće koji jako brinu ovih dana sve brige ovog sveta :ROFLMAO: ...odgledati ,posebno je kraj pesme u znaku ove teme

pa, krećemo..ma prava evrovizijska :love:

DA .. i meni se ovo baš baš dopada, a spot je čista nadogradnja i art.
Hteo sam čisto da vidim reakciju ...

Počinje kontra udar spskog naroda i demontaža protiv režima, na strani Ruskog naroda i Rusije
Od danas počinje forimranje dobrovoljačkih odreda za Slavjano Srbiju na istoku Ukrajine i podršku ruskoj vojsci.
Hiljade ljudi su ispred Vučićeve palate. Bes naroda je ogroman i preti se režimu da nesmeju pomisliti da uvode sankcije Rusiji niti išta slično, ikada.
Uživo:

Last edited:
A možda da te bude nekad sramota sebe, ako ne razumeš momenat kako u svetu tako i u svojoj zemlji.

Neutrlano galsa, a na strani je i u dogvoru sa Rusijom .
Sankcije se ne uvode, naprotv saradanja je nikad veća plus uvoz energenata nikad veći.
Sankcije ne uvodi ni Turska ni Brazil, ni više od pola sveta.

A možda da te bude nekad sramota sebe, ako ne razumeš momenat kako u svetu tako i u svojoj zemlji.
Ne, već ne podržavam rat i agresiju ni prema kome. Baš me briga što rat postoji oduvek, pošto znam da ćeš to napisati. Ne podržavam nikakvo ubijanje ljudi, za mene ljudi nisu samo koletaralna šteta kao za tebe, to su životi koji nikad neće biti vraćeni, da ne pominjem milione uništenih života koji postaju izbeglice. Svaki vid podrške Rusiji mi je bolestan i sramota me je ovih ljudi.

Ja se iskreno plašim kako će vaše misli biti preplašene kada budute videli da se stavri ne odvijaju onako kao vi mislite da bi trebalo ili šta god.
U vašim galavama nema trunke mogućnosti da napravite predikcije za sebe, da vidite objektivno kud sve ide i šta nas sve skupa čeka.
To ne možete ni napraviti jer vi ne konstatujete i neregistrujete ništa drogo osim mejnstrima zapadnih agentura. I to je najveći vaš poraz, koji će se uskoro pretvoriti u slom.
Biće izveden uskoro takav udar na taj način razmišljanja koji sada imate da se nećete nikad više snaći i opovratiti.
Vi ne znate šta ide i da je već počelo. Pređena je tačka. Povratka na staro pre Ukranije višenema. Sve će se dramatično i ubrzano odvijati.
Što se pre presaberete, biće vam bar malo lakše u pokušaju da spoznate ono što sledi od događanja i kod nas i svetu. A sledei haos i rat, svugde.

I sve ide onako kako je i zamišljeno a i predviđeno. Nažalost.

Ovo je sad posldnji esc u ovoj eri i civilzaciji koji ćemo mi na ovom forumu dočekati i imati , nisam potpno siguran ni za ovaj ,al hajd da verujemo da će ovaj biti dočekan i da će proteći u relativnom prividu reda i mira.

Slede nam opasni događanja. Svima.

Last edited:
Na Tviteru pišu da smo odvratni jer protestujemo ZA Putina, dok se u RUSIJI narod protestuje PROTIV.

Back