Ma nije to ništa, ne znam da li si upućena u to da je npr. Ante Pavelić rođen u srpskom selu Bradina kod Konjica u Hercegovini, njegovi roditelji su bili siromašni nadničari i živjeli su kao podstanari u kući bogate srpske porodice, čak ga je gazdarica Srpkinja i čuvala kao malog dok mu je mater kopala kanale...Wow
Kakva ironija sudbine![]()
Školovao sam se ja u Beogradu, imam dvojno državljanstvo pa su mi na upisu tražili potvrdu iz svoje matične opštine da se izjašnjavam kao Srbin kako bi me primili na budžet, tako da je vjerovatno preduslov za besplatno školovanje studentima koji dolaze iz ostalih ex-yu država taj da mora svako da se izjasni da je srpske nacionalnosti i da ima i državljanstvo Republike Srbije.Pa recimo ja se ne bih školovao u državi koju prezirem pa makar bilo i za džabe. Valjda se to zove dostojanstvo.
Ali država Srbija definitivno treba da ukine besplatno školovanje za strane državljane. Ne vidim zašto bi neki Pakistanac morao da plati školovanje, a Crnogorac da ga dobije za džabe.
Jel je šaljemo na OGAE song contest 2023?Poslao sam Dzanum na sva moguca onlajn takmicenja bas da vidim kako ce proci, a i taman jos malo da joj povecam broj slusalaca![]()
Koja je to druga Srbija? To ne postoji. A i ko to "reže vene", neki dokoni Tviteraši?Je l' može neko da mi objasni zašto druga Srbija reže vene uz ovu fotku danas?
Možda jer se setio Omera Mehića..Miloše, ta slika ima skoro 4k lajkova tamo, ljudi u komentarima plaču, oduševljeni...
Pa ok, neka plaču ako im se plače. Normalno i negde očekivano je da se i poznate ličnosti pojavljuju na skupovima. Bitno je ne isticati da postoje nekakve dve Srbije i da smo podeljenije društvo više nego što je to istina. To je tako dosadno.Miloše, ta slika ima skoro 4k lajkova tamo, ljudi u komentarima plaču, oduševljeni...