Lignjoslav
Ekspert
I sta kaze Jovana Jeremic? Koliko ih je bilo juce na tom sendvicarskom "skupu"?
Da, upravo je to specijalnost zvalavog i njegovih miniona.Bitno je ne isticati da postoje nekakve dve Srbije
Pa ok, možemo svakako da se pravimo da društvo nije polarizovano, iako smo u poslednja dva dana imali dva totalno različita okupljanja.https://nova.rs/vesti/politika/major-omer-mehic-kakva-poruka-nikole-koja-na-protestu/
Pa ok, neka plaču ako im se plače. Normalno i negde očekivano je da se i poznate ličnosti pojavljuju na skupovima. Bitno je ne isticati da postoje nekakve dve Srbije i da smo podeljenije društvo više nego što je to istina. To je tako dosadno.
Ta polarizacija je sve intenzivnija sto duze zvalavi vlada. On je generator te polarizacije.Pa ok, možemo svakako da se pravimo da društvo nije polarizovano, iako smo u poslednja dva dana imali dva totalno različita okupljanja.
ma ne mogu da zamene tu garnituru, da mogu uradili bi već davnijeh danaSad kad Oliveru zamene nekom režimskom podguznom muvom i sledeće godine interno odaberu pokojnu baba Karlu večna joj pamjat.
ipak je različito, na Vučićevom skupu su samo njegovi, dok je na današnjem bilo i levih i desnih birača opozicije.Pa ok, možemo svakako da se pravimo da društvo nije polarizovano, iako smo u poslednja dva dana imali dva totalno različita okupljanja.
Nisu ni juče sve to bili njegovi. To je toliko pogrešno tumačenje bez osnova. Dosta je tu bilo ucenjenih koji možda inače radije glasaju za nekog drugog a ne SNS, a i ostali, nisu baš svi došli da se klanjaju kultu ličnosti već i iz nekih drugih (patriotskih) razloga. Iako su neki mediji to nazvali kontramitingom, ja ga ne bih okarakterisao tako, mada je bilo elemenata koji podsećaju na to.ipak je različito, na Vučićevom skupu su samo njegovi, dok je na današnjem bilo i levih i desnih birača opozicije.
pa pod njegovi mislim na sveNisu ni juče sve to bili njegovi. To je toliko pogrešno tumačenje bez osnova. Dosta je tu bilo ucenjenih koji možda inače radije glasaju za nekog drugog a ne SNS, a i ostali, nisu baš svi došli da se klanjaju kultu ličnosti već i iz nekih drugih (patriotskih) razloga. Iako su neki mediji to nazvali kontramitingom, ja ga ne bih okarakterisao tako, mada je bilo elemenata koji podsećaju na to.
bože, šta se desilo?Uradih ovo na brzinu, možda mi je nešto promaklo, ali msm da sam sve dobro napisao.
5. (+13)
Pošto je pesma malte ne tek upala na ove liste očekujem da možda još napreduje.
pa možda, ne možemo znati svaku osobu kako razmišlja.@Pokahontas Apsolutno to ne stoji. Siguran sam da su neki došli i iz drugih razloga. Sve dok ljudi sami budu pravili takve podele međusobno, neće nam biti bolje.
Malo tamo, malo vamo! Uvek svuda, a nikad nigde! Prodaću sve, samo mi vlast ne dirajte..!A koja je to tacno ideologija Aleksandra Vucica?