Problem je sto ona misli da je najpametnija i bilo ko da joj kaze nesto pocinje ozbiljno da vredja. Ona je u stvari klasicna definicija prosecnog TviterasaNjoj ako neko i odgovori, treba to da učini bolji od nje, a ne daleko gori šljam...
SAD smenjuje i stavlja na njihovo mesto ljude koji podržavaju Otvoreni Balkan lolNe znam, ali čini mi se da je Kur*ijeva opozicija koliko toliko normalnija od njega. Naravno, ne svi, kapiram da ima i gorih.
Ono što je zanimljivo je da se sve ovo dešava sad kad Brisel i SAD polako počinju da puštaju i Šizoja niz vodu. Pustili su i Mila. Dakle, menjaju saradnike na Balkanu. A Kur*i i Šizoje us BFFs.
ne znam šta su se toliko navrzli na taj sever, očito moraju da se dokazuju kako oni tobože imaju neku državu, a par ljudi sa palicama razbucaju njihove specijalne jedinice. Smejurija.Ne čudi me. Sa strane se vidi da su ovi nemiri zaista 99% krivica kosovske vlade.
Ovo. Valjda najviše ima mladih među ljudima koji je slušaju, od kojih su mnogi ili bili na fakultetu ili koji su trenutno na fakultetu, fino se popišala po svima njima. Nisam fan cancel kulture, ali sad mi je žao što kod nas ne postoji dovoljno inače bi ona odavno završila svoju karijeru.shvati da i medju ljudima koji se obrazuju mozda ima nekog ko je slusa ili prati, i ima pravo da iskaze svoje misljenje.
Pa samo sto ti dokoni ne dobiju milion i po evra nasih para da sire fasizamPoenta je koliko je dokonih i isfrustriranih u našem društvu. Nije JK jedino problematična. Da je tako, gde bi nam bio kraj.
Moram da stanem u red, ipak je na forumu mnogo većih poštovalaca njenog lika i dela, a ja je čak ni ne pratim niti je nešto slušamMilos JK bot
Mišljenja i stavovi se ne mere samo lovom. Javne ličnosti svakako imaju više odgovornosti, ali ne treba ćutati na činjenicu koliko tonemo kao društvo zbog raznoraznih frustriranih pojedinaca.Pa samo sto ti dokoni ne dobiju milion i po evra nasih para da sire fasizam
Jao tebe, navodno Balenciaga krave žive lux život prije nego što ih smaknu da naprave torbetinu, nije to isto.Milos JK bot
O JK dovoljno govori to sto se svaki dan bori za prava zivotinja i biva veganka, a na onom eventu obukla Balneciagu od prave koze.....
Toliko o njoj....