Offtopic

Najvulgarnije psovke na Tviteru su sastavni deo tviterskog folklora Miloše.

Jasno, ali to valjda ne rade oni koji zaista vrede i teže uređenom društvu, u kom će biti više mogućnosti za iole kvalitetan život. Ako je ta Karleuša nebitna, pa ne treba je ni citirati niti posvećivati pažnju njenim "mudrostima", a gle čuda, to radi navodno i neki student koji se ne može sastaviti sa sobom od obaveza pored studija i posla, kako da ne... Njoj ako neko i odgovori, treba to da učini bolji od nje, a ne daleko gori šljam...

😂 Šta si se uhvatio za tog studenta, samo me mrzelo da skrinšotujem Kerušu.

Poenta je koliko je dokonih i isfrustriranih u našem društvu. Nije JK jedino problematična. Da je tako, gde bi nam bio kraj.

Njoj ako neko i odgovori, treba to da učini bolji od nje, a ne daleko gori šljam...
Problem je sto ona misli da je najpametnija i bilo ko da joj kaze nesto pocinje ozbiljno da vredja. Ona je u stvari klasicna definicija prosecnog Tviterasa

Što bi se reklo, sličan se sličnom "raduje". Problem je kada neko u moru obaveza stigne da ode na Karleušin story i prouči šta je novo prozborila, pa da ima materijala za brbljanje, jer izgleda da nema o čemu korisnijem da priča.

Najgore mi je kad se studenti prozivaju jer zamisli roditelji im plaćaju ili im pomažu da plate fakultet. Kao prvo, kod nas malte ne ne postoje poslovi koje možeš da radiš uporedo sa fakultetom, možeš da radiš između rokova, ali uporedo ne, to je ono što u Americi postoji, a kod nas ne, a kao drugo, dosta studenata radi između tih rokova i to preko omladinske zadruge, a kao neko ko je dugo radio u magacinu preko omladinske zadruge mogu vam reći da to nije ni malo lako i da se prema tebi kao najnižoj vrsti radnika odnose kao prema smeću i stvarno ne razumem to pljuvanje po studentima jer im roditelji pomažu jer roditelj koji ima i hoće naravno da će pomoći svom detetu, a jednog dana će to dete kad bude trebalo pomoći tim istim roditeljima.

I da, nije problem što je ona dobila pare od Telekoma već što se zbog tih istih para prodala i sad sere po svima i svemu kao najveća botina, drago mi je što joj dolazi kraj.

Aj i ti Milose, shvati da i medju ljudima koji se obrazuju mozda ima nekog ko je slusa ili prati, i ima pravo da iskaze svoje misljenje.
Eto sta sad ja da kazem na sve to sto si ti napisao, kad i ti imas vremena da pratis njegove postove?

Meni je svejedno ko je taj tviteras, i sta prica, ali nije mi bas drago da gomila mladih kad nemaju kome da se raduju i da im budu uzori, pa citaju njene budalastine koje nemaju veze sa mozgom, i usvajaju ih. A protiv su i tih samih, koji nazalost, cene (prate) to sto "radi" . Molim da ne generalizujemo.

Ne znam, ali čini mi se da je Kur*ijeva opozicija koliko toliko normalnija od njega. Naravno, ne svi, kapiram da ima i gorih.

Ono što je zanimljivo je da se sve ovo dešava sad kad Brisel i SAD polako počinju da puštaju i Šizoja niz vodu. Pustili su i Mila. Dakle, menjaju saradnike na Balkanu. A Kur*i i Šizoje us BFFs.
SAD smenjuje i stavlja na njihovo mesto ljude koji podržavaju Otvoreni Balkan lol

nije da se bunim

Ne čudi me. Sa strane se vidi da su ovi nemiri zaista 99% krivica kosovske vlade.
ne znam šta su se toliko navrzli na taj sever, očito moraju da se dokazuju kako oni tobože imaju neku državu, a par ljudi sa palicama razbucaju njihove specijalne jedinice. Smejurija.

shvati da i medju ljudima koji se obrazuju mozda ima nekog ko je slusa ili prati, i ima pravo da iskaze svoje misljenje.
Ovo. Valjda najviše ima mladih među ljudima koji je slušaju, od kojih su mnogi ili bili na fakultetu ili koji su trenutno na fakultetu, fino se popišala po svima njima. Nisam fan cancel kulture, ali sad mi je žao što kod nas ne postoji dovoljno inače bi ona odavno završila svoju karijeru.

@EvilSmile Moj komentar nije upućen takvima, koji je je slušaju, prate i imaju šta konstruktivno da kažu. Ja ne studiram sada, već radim jedan posao, doduše veoma zahtevan i neretko budem u poslu od jutra do sutra što bi se reklo. Održavanje foruma mi je samo hobi koji takođe iziskuje vreme. Medije pratim tek toliko da budem u toku sa bitnijim stvarima. Tv skoro da ni ne stižem da gledam, poslednje što sam gledao su Evrovzija i odgledao sam ovaj Red Bull koncert sa Kališa. Dok sam studirao, opet na prilično teškom fakultetu, nije bilo razvijenih društvenih mreža kao danas, ali i da jeste, sigurno se ne bih zanimao izjavama javnih ličnosti i mudrovao po društvenim mrežama, a naročito ne pod random imenom. Slobodno vreme, kojeg baš i nije nešto bilo kada ti dobar deo dana ode na predavanja i prevoz, koristio sam za odmor i vedrije teme. Ako nešto i komentarišem, to uglavvnom radim interno u manjem društvu, nemam običaj da raspravljam naširoko na društvenim mrežama i da to svi čitaju. Jedino mesto gde javno prokomentarišem je ovaj forum i eventualno nešto na par drugih foruma, kada imam šta da kažem ili pitam, a ne tiče se politike, već svakodnevnih potreba. Retko se nadovežem na neki fejs komentar i to je to.​

Ma svrgnuti glavu tviterasu, Carly nek prica sta hoce, nek je spustaju osobe njenog nivoa.

Pa sta ima veze ovo sto si mi odgovorio? Mogao bih isto napisati, mozda sam cak i u goroj poziciji, napisati roman o tome kako mi je zivot bio pakao, ali ovde je poenta drugo. Vlast NE PODRZAVAM, ne branim, napadam njene branioce, jer direktno ili indirektno ugrozavaju sve nase zivote i jako mi smeta kad neko skrece temu sa ocigledne!!! Niko ovde nije oftopicario ili pokusao o tviterasu nego je Petar preneo tvitove doticne i neki odgovor na sve to.

Treba se vala to i iskomentarisati i javno osuditi, sad ko je i sta i kako to uradio, ovaj lik je preko tvitera, momci sa Nove S (Kesic, Ivanovic) je ljudski deru u svojim emisijama. Ne sme bilo ko sa tolikim javnim prostorom da iznosi sarlatanske podatke, pogotovo ako se ne razume u iste.

Sad ti analiziras njegov zivot i tvitove a ne njene. Zaboga. Ugasite me sa ovog foruma ako mi je to nonsens svih nonsensa!!!

Viva la Srbija, Viva la Njiva! Ajmo sada svi! ❤️

Ne vidim zaista tvoju potrebu da komentarišeš moj post na takav način. Ja niti sam skrenuo pažnju sa neke teme, to je vaš problem ako ste tako shvatili moje postove, već izražavam neku vrstu bunta protiv bezobzirnih likova koji su tu samo da nešto naškrabaju bez pokrića. Svako će staviti akcenat tamo gde želi i misli da treba. Ja se ne bavim Karleušinim izjavama, tu i tamo nekad prokomentarišem u nekom društvu, ali da razglabam o tome, baš nemam nameru. Hvalim ono što smatram da treba, a kritikujem ono što takođe mislim da nije u redu. Apsolutno sam uvek bio protiv jednoumlja, jer u takvom društvu ne bi ni bilo prostora za napredak i promene. Ako je nešto već preneto ovde, ljudi mogu da prokomentarišu to što je preneto, bilo to da se tiče tvitova i komentara, ili same teme kojom se nečiji tvit bavi, u ovom slučaju na progrešan način. Što se više komentarišu Karleušine izjave, to joj se daje više na značaju, ali to očigledno mnogi ne kapiraju.​

Milos JK bot 😂😂😂
O JK dovoljno govori to sto se svaki dan bori za prava zivotinja i biva veganka, a na onom eventu obukla Balneciagu od prave koze.....
Toliko o njoj....

Milos JK bot
Moram da stanem u red, ipak je na forumu mnogo većih poštovalaca njenog lika i dela, a ja je čak ni ne pratim niti je nešto slušam 😅 A kad smo kod botovanja, to je nešto protiv čega se treba boriti. Previše je uzelo maha. Sa jedne strane vlast ima armiju botova, a sa druge čim kažeš nešto što ne veliča neku suprotnu stranu, jao evo ga sendvičar. Vlast ne može da podeli društvo koliko to sami činimo. Jedno je ne slagati se sa nečijim mišljenjem, a sasvim drugo biti nečiji bot. Ok su mi jedino AI botovi koji mogu biti od koristi.

Pa samo sto ti dokoni ne dobiju milion i po evra nasih para da sire fasizam
Mišljenja i stavovi se ne mere samo lovom. Javne ličnosti svakako imaju više odgovornosti, ali ne treba ćutati na činjenicu koliko tonemo kao društvo zbog raznoraznih frustriranih pojedinaca.

Milos JK bot 😂😂😂
O JK dovoljno govori to sto se svaki dan bori za prava zivotinja i biva veganka, a na onom eventu obukla Balneciagu od prave koze.....
Toliko o njoj....
Jao tebe, navodno Balenciaga krave žive lux život prije nego što ih smaknu da naprave torbetinu, nije to isto.

A Karleuša bi svakako bila gotova za max 10 godina. Šta bi ona mogla raditi sa 60 godina, i dalje skakati u tangama? Samo radi pjesama i muzike ona nikad nikome nije bila zanimljiva.

Back