Doctor Who
Ekspert
Jao jeste tako mali i nabijen, uf
Ja to gledam cisto onako iz dosade, ali poslednje godine za EMA su ubi Boze, odrzavaju se kao da se odrzavaju cisto reda radi, nit zanimljivih izvodjaca, nit zanimljivih nastupa. Pratim redovno od 2009. (i to zahvaljujuci casopisu Bravo sam procitao o tome i koncept mi se svideo pa reko aj da pratim, jos Kejti Peri bila voditeljka te godine). Poslednji put da kazem da je bilo kolko tolko zanimljivo je 2013. i Majli Sajrus sa njenim dzointom, Kejti Peri kako lebdi, sve posle toga za zaborav. 2019. je bila najtragicnija u svemu od voditeljke (Becky G) do celog programa, a sve manje kategorija objavljuju uzivo, dok pri kraju objavljuju samo pobednike.
Eh ta 2005... Kolko sam te godine gledao Viva Plus i slusao stranu muziku dosta, a sad kako sam nasao snimak EMAs 2005, moram da vidim, em Borat kao voditelj, em kakvi li su nastupi bili... Verujem da je bilo zanimljivo.Bože to nisam gledao od 2005. godine.
Naaa tebe paaaaadaaaaaam, i kad se najmanje naaaaadaaaaam. Top period za Gocu.
RATM režiji Majkla Mura, najbolji spoj ikad2000. basista Rage Against the Machine pravi haos zbog Limp Bizkita, tako sto se penje na vrh bine pa ga policija uhapsi