Offtopic

Savršen muškarac ne posto...

565346_tan2021-10-14-151932944-0_kf.jpg

Ipak ima ova secikesa iz Trstenika :love:

Stvarno nam je predsednik mnogo oboleo.
Ja sam mislio da se sprdaju ovi ljudi sto pricaju kako se krije od javnosti da ima F dijagnozu.
Ispostavice se ljudi celo vreme govore istinu.

Kad se setim samo URS-a, njega, Zorane Mihajlović, Labusa, Dinkića, Verice Kalanović, Suzane Grubješić.. 😌

Obama od 2004. do 2007. 🥰

(Onda je 2008. počeo da prima novac od Wall streeta i od naftne industrije, a 2009. odmah u prvoj nedelji vlasti pogazio dva predizborna obećanja, o Gvantanamu i o abortusu... posle više nisam mogla da ga gledam... 😭)

• Like
Reactions: Mrm
Ja to gledam cisto onako iz dosade, ali poslednje godine za EMA su ubi Boze, odrzavaju se kao da se odrzavaju cisto reda radi, nit zanimljivih izvodjaca, nit zanimljivih nastupa. Pratim redovno od 2009. (i to zahvaljujuci casopisu Bravo sam procitao o tome i koncept mi se svideo pa reko aj da pratim, jos Kejti Peri bila voditeljka te godine). Poslednji put da kazem da je bilo kolko tolko zanimljivo je 2013. i Majli Sajrus sa njenim dzointom, Kejti Peri kako lebdi, sve posle toga za zaborav. 2019. je bila najtragicnija u svemu od voditeljke (Becky G) do celog programa, a sve manje kategorija objavljuju uzivo, dok pri kraju objavljuju samo pobednike.

Da ne pominjem karantinsku 2020. kolko je bila jeziva, sto VMA, sto EMA. Na VMA jos Ledi Gaga sa maskom kad je nastupala sve vreme sad iz ovog pogleda izgleda jezivo (a ona je kriva sto sam do 2022. sve vreme napolju nosio masku stalno "And i'll sound like a broken record, but wear a mask, it's a sign of respect", to je rekla).

Proslogodisnji EMA, ubi Boze. Iz godine u godinu sve dosadnije i dosadnije.

Bože to nisam gledao od 2005. godine.
Eh ta 2005... Kolko sam te godine gledao Viva Plus i slusao stranu muziku dosta, a sad kako sam nasao snimak EMAs 2005, moram da vidim, em Borat kao voditelj, em kakvi li su nastupi bili... Verujem da je bilo zanimljivo.

Ja ne znam samo kako uspevaju da budu sve dosadniji?

Ni VMA kazem nisu kao sto su bile ranije, zimus sam gledao snimke 1996-2003, znaci kolko je sve to prstalo prilikom objavljivanja nominovanih, 1998. je tu dominirala.

Naravno kao slag na torti, najzanimljiviiji momenti:
1997. Spajsice i Prodigy
1998. pogledaj snimak iznad i Madonina dominacija, onda Maraja Keri i Vitni Hjuston se pojave u istoj haljini kako bi predstavile najbolji muski spot
1999. pocast Madoni od strane drag persona koji su se oblacili u raznin kostimima iz Madoninih spotova
2000. basista Rage Against the Machine pravi haos zbog Limp Bizkita, tako sto se penje na vrh bine pa ga policija uhapsi
2002. doduse ne bas lep trenutak, ali clanice TLC odaju pocast preminuloj Lisi Left Eye Lopez
2003. naravno Madona.

Pesma je već par dana broj #1 na ukrajinskoj viral listi.

Kad smo već kod toga, sve jasnije i jasnije postaje šta je cilj Rusije, potopiti ceo jedan deo države u kom živi preko 2 i po miliona ljudi to dokazuje, tuga za sve ljude koji su morali da napuste svoj dom ili još gore, koji su nas napustili.

Last edited:
Back