Offtopic

Ne mora striktno plavo i crveno, ali mora nesto u tom tonu da bude.
Petre i ja bih vise voleo, ali takmicenje je.
Devojka svakako ima znanja i pokazala se bolje od mnogih takmicara i plus je jako prijatna osoba.
I u 1/4 opet igram sa devojkom, Aleksandrom iz predhodne dve emisije, a to je na programu sledeci vikend.

Hmm, pošto često imamo napade prisećanja starog foruma u temama FSC-a, mogli bi smo otvoriti temu memoari prvobitnog forumskog sveta :LOL: čak je i Ivani to palo na pamet dok smo offtopikarili.

Aaaaa ide Albanija 2006 - Luiz Ejlli - "Zjarr e ftohtë"... "Narodnjačkija" verzija i sa dosta beat-a.. 😃

Hmm, pošto često imamo napade prisećanja starog foruma u temama FSC-a, mogli bi smo otvoriti temu memoari prvobitnog forumskog sveta :LOL: čak je i Ivani to palo na pamet dok smo offtopikarili.
Mogli bismo, mislim da imam razne random skrinsote odatle, možda bi nekom bilo smešno ili drago da ih vidi, a sigurno bi nas nostalgija uhvatila.

Treba razbiti monotoniju. Nabacite osmeh na lice i uživajte u suncu 🏖️

Bebi mi je dao dobar šlagort za pitanje.. Odnosi se na gej forumaše, kako funkcionišete u prijateljstvima sa strejt muškim osobama? Meni lično nikada nije išlo, ne zbog seksualnosti već zbog toga jer sa njima nemam nikakve zajedničke teme. Žene, kola, sport i ostalo🤣 generalno ceo život samo žensko društvo imam. Okej sam sa nekim momcima sa faksa ali samo neobavezne teme i priče. Jedini muški prijatelji u mom životu su gej ali najbolje uvek kliknem sa ženama. U natalu su mi žene izražene najviše i u svim segmentima najbitniji čvorovi, kao i figure. A eto ironije, ne volim ih u emotivnom smislu 🤣

Ja uspevam da se družim sa njima jer me doživljavaju kao "latentnog strejtaša" :ROFLMAO: nekako vole moju energiju, uglavnom su mi isticali da im se dopada to što sa mnom mogu da vode drugačije razgovore gde mogu više da se otvore i dopuste sebi da budu ranjivi. Jer uglavnom strejtaši među sobom se foliraju da su konstantno jaki i na distanci, takmiče se među sobom i važno im je mišljenje šta će taj neki lik misliti o njima.
Sad, ova sorta sa kojom se ja družim nisu tipični strejtaši kojima je u glavi samo utakmica, kako da nabave neku pi'ku i koliko će grama spida da reše. Takvi se ne uklapaju ni sa kim osim sa sebi sličnima.

Naravno mogu i strejt forumaši da odgovore, da li imaju gej prijatelje i o čemu pričaju sa njima.. Pa super ako je tako, ja sam nekako naletao na tu "sortu" strejtaša ali naravno ne generalizujem. Dešavalo mi se da super komuniciram sa nekim ali za neko prijateljstvo nikada nije bilo to to

Primjećujem da što sam stariji, to mi druženje sa strejt muškarcima sve lakše pada. Nekoć mi je to baš predstavljalo anksioznost lol, ali nekako sam se uvukao u taj mindset, isto kao i kod Bebija, većina tih strejt mužjaka s kojima se družim nisu taj “auto, žene i sport” tip pa je onda samim time lakše. Manje više su to baš skroz otvoreni likovi. Doduše, ima jedan frend koji je kao strejt, ali mi daje snažan bi vajb jer se često nekako awkward ponaša u mom prisutstvu, ne znam dal on zna za mene, ali mene nikad nije pretjerano zanimalo da istražim više ili da ga direkt pitam jer me u tom kontekstu ne intrigira 😂

Back