Lignjoslav
Ekspert
Eh cure... Hoce da se druze sa osecajnim muskarcima, a traze spodobu ili kriminalca za muza.
A ova tek očekivanja da po svaku cenu stanemo u podršku njihovih sranja koja obavljaju su mi apsurd. Imao sam slične scene. Recimo, družim se sa strejt parom i sad ta riba očekuje da sam konstantno na njenoj strani u sranjima koje priređuje svom dečku jer kao to je moja moralna obaveza kao gej muškarac koji po difoltu treba da bude bliži njoj. Ne budalo, jedina moja prednost u tome je što mogu da razumem stvari iz oba ugla na neki način.Sećam se jednom prilikom jedna takva mi je odbrusila kako sam 'kao neki muškarac' kad se nisam složio sa njenom ženskom glupošću lolololKao, jesam gej, razumem te skroz, ali si luda žena
![]()
Iskreno, možda je to neko razumevanje više posledica toga koliko ih dobro poznaješ oboje, ili prepoznavanja određenih paterna zbog obrazovanja ili interesovanja, pre nego zbog neke orijentacijeNe budalo, jedina moja prednost u tome je što mogu da razumem stvari iz oba ugla na neki način.
E to sam rekao jednom, a stavili mi lobanje.Primetio sam da mnoge žene znaju da se žale na to kakvi su muškarci, a same biraju bad boys. Mnoge su nezadovoljne kada nađu finog momka koji ih tetoše jer kao dosadan im je.
Usađeni mazohizam kroz patrijarhalan odgoj koji su usvojile da muškarac mora da ih maltretira.
Mislim da je razlika u odrednici "mnoge", iliti "ima ih, ali nisu sve, a čak su možda i u manjini".E to sam rekao jednom, a stavili mi lobanje.
U pravu si. Ali i dalje stoji da vecina danasnjih cura trazi tzv. "muskarcine" a posle kukaju zasto su te "muskarcine" pokvarene. A da je neki fini mladic, gledaju ga samo kao druga.Mislim da je razlika u odrednici "mnoge", iliti "ima ih, ali nisu sve, a čak su možda i u manjini".
Bez te odrednice bi zvučalo kao neka generalizacija...