Offtopic

Ja sam za monarhiju, a Miloš je naša Elizabeta II! 👑
Protiv abdikacije!

Imperijalisto

mean-girls-regina-george.gif

Ja sam učestvovao samo u jednoj igri koju je organizovao Leo, mada ne mogu da se sjetim šta je bilo u pitanju. Sjećam se samo da je bilo pitanje da poredam takmičare po tome ko bi mi od takmičara pomogao da sam u nevolji, ja na prvo mjesto stavio Mislim ono. :ROFLMAO:

Hahaha ja se samo sećam da sam bio Sersi Lanister 😂😂😂

Primetila sam samo baš jaku kišu...

Donela je zahlađenje.
Prija.

I jutros je bila vest da umire živi svet Mediterana, a da ga zamenjuju tropske vrste:
https://www.ilfattoquotidiano.it/20...ostrane-proliferano-quelle-tropicali/7236088/
Da. Dalmacija postaje totalno tropska klima. Dok Sjeverni Jadran i unutrašnjost Hrvatske i dobiju nekakav predah, u Dalmaciji već 10tak dana traje toplinski val na 35. Znači sve nakon Velebita nema promjene nikakve. Horor. Uopće mi se ne ide dolje na more. To je kao pećnica.

Vidim da će ovde prvo stići u Novi Sad, čuvajte se svi večeras. :(
Po snimcima iz Hrvatske i Slovenije nije ništa bolje nego u sredu.

Dobro je, nije bilo kao neki dan. Nevrijeme svakako je, ali ne orkansko kao ona luda oluja.
Bit će da se najgore odradilo u Istri.

Meni je žao što ovakve osobe predstavljaju lgbt zajednicu. Toliko traženje pažnje, lupetaranje u nedogled, promovisanje pr*stitucije, nedostatak obrazovanja, ovo je strašno. Nije ni čudo što postoji stigma oko gej i trans osoba i to upravo zbog ovakvih koje se promovišu preko smrti drugarice na ovako odvratan način. Gledao sam i intervju gde bez imalo osećajnosti iznosi detalje monstruoznog Noinog ubistva i njenog života. Žao mi je što ovakvi mediokriteti dobijaju pažnju javnosti. Ja imam druga koji oduvek želi da postane žena i žao mi je što bi njega kao divnu osobu, normalnu , sa normalnim stavovima uporedili sa ovako nekim. Oslovljavam ga kao muško jer nije deo tranzicije niti se on predstavlja kao žena.

Zanimljivo da je pogodilo skoro isti period kao u sredu.

Back