Offtopic

Taman dobar razlog da pojedinci bodre mamu njihovog vršnjaka i stave je na listu želja za Evroviziju, a ne da je nazivaju babom!

Kad smo kod Spotify-a, iz nekog razloga već danima mi last.fm ne radi za spotify i ne mogu nikako da popravim, ne znam zašto.

U last fm podešavanjima izbriši spotify i dodaj opet i učitaće ti se sve što si slušao.

Šlog me strefio kad sam video da je onaj Zbregov protein 300 dinara u nekim prodavnicama...Pa bio je 158 pre inflacije jbt, što je mnogo mnogo je.
Više ni akcije od 30 posto mi nisu dovoljne, sad samo one od 50 posto. A i te su skupe.

Nemojte ni da pijete jogurt, kefir je mnogo bolji za varenje, više nema normlanog jogurta ovde, u svaki stavljaju brašno, gustin, mažipan i onda nadima.. 😩

Pa još to da izbacim i da živim od vazduha? Nisam znao da stavljaju to sve u jogurt, mlečne proizvode sam smanjio dosta još kad su dozvolili povećanu koncentraciju kancerogenih materija u njima. Neke stvari koje su zaista bezobrazno poskupele od 50-100 posto sam jednostavno skroz eliminisao iz upotrebe. Čak više iz principa nego što zaista ne bih imao da platim.

Back