Offtopic

Aaaa to ti je od Radmile Hrustanović, iz demokratske vlasti prošle, bila je i gradonačelnik Bg-a, snaja...
Znaš u kakvom stanu u Rimu je ona živela dok je bila tamo u ambasadi... Video sam slike, ono je ludilo mozga od stana, lokacije, kako je sređeno, ispod 5000 eur mesčeno, nema šanse da je bilo, ma šanse nema, i to mi deluje kao malo za ono, realno...
Posle Rima je bila ambasador u Misiji Srbije pri EU u Briselu (tamo ja hoću 😁🤣) , skoro je istekao mandat i eto je u Parizu..
Moj ti je savet da mnogo ne čitaš to, baš ćeš da se nervuraš... 😌

Last edited:
Ide ova predobra, prelepa, van ovog sveta, akustična verzija "Tattoo"

juče na MTV i otac moj mi kaže, vidi ovo što je zanimljivo, kako dobro zvuči, nešto baš neobično, a dobro, i ja mu kažem: "Eeeee moj ti, to ti je pobednica ESC 2023 koju si mi pljuvao onomad za sve pare, sram te bilo".. 😤😡😖

Zar nije bivši? Btw, sahranio joj je karijeru, kad je preuzeo da joj kompletno radi pesme, doduše ona sem one dve Joksine i nije imala hitove, ali delovalo je da je krenula da pravi ozbiljnu karijeru; valjda će je CG poslati na ESC jednom sa kvalitetnom pesmom. 🙏

Što nema stvarno tema gde no mogu da vide sa strane ljudi...

VRIŠTIM...otišao sam u drugo odeljenje po nešto i došao jedan kod koleginice u kancelariju nisam ga nikad video čini mi se, i slušam ih, kaže: "Moram sad Handanovića da zovem za karte za operu za neke ljude", a ona kaže: "A taj Ganci ima i za operu?!" :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ja samo što ne prsnuh od smeha....

Zar nije bivši? Btw, sahranio joj je karijeru, kad je preuzeo da joj kompletno radi pesme, doduše ona sem one dve Joksine i nije imala hitove, ali delovalo je da je krenula da pravi ozbiljnu karijeru; valjda će je CG poslati na ESC jednom sa kvalitetnom pesmom. 🙏
Godinama mi je bila želja da je CG pošalje, baš je imala dobre pjesme, ali sve i da se CG vrati na ESC, bojim se nikad ništa od nje

Ona je ispričana priča i nema tu nikakvog povratka, ne zanosimo se. Ali imala je bar tri hita - Indijanu, Da l ona zna i Luče

Ehh kad se sjetim tih vremena, 2008., 2009., koja već, Operacija trijumf, tamo sam prvi put čuo Da l' ona zna, ne znam više ko je izvodio tamo, mislim Petkovićka, ko klinac sam se oduševio pjesmom 🥹

Tamo sam prvi put čuo i Nisi moj od Radovićke i Jeleninu Košavu, kakva su mi to tad otkrića bila haha

Meni je otkriće bila pjesma Let 3:
Riječke najbolje su čke čke
I necenzurisana verzija u udarnom terminu u porodičnom šoVu 😂

Evo još jedne teme, gde mislim da su Francuzi u pravu, i da je dobro što se ne dozvoljava neograničena sloboda da svako radi šta hoće, naročito u ustanovama poput škola. Kažu da je većina prihvatila da skine abaje ispred ulaza u školu, ali uvek se nađu buntovnici koji ne bi da poštuju pravila zemlje u kojoj žive.​

Francuska zabranila muslimanske haljine u školama, 67 učenica odbilo da ih skine
➡️ https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/5...-u-skolama-67-ucenica-odbilo-da-ih-skine.html

A ne znam zašto abaje smetaju?

Šta ako se nekom ko nije musliman na primer dopadnen abaja i poželi da je obuče.. Kome bi ta abaja smetala?

Back