Evo vam igrice, ko uspe da ubaci loptice u posude, dobije 2kg sočiva, 2l ulja i/ili 2kg šećera.
https://fb.watch/n2U6toIVRf/?mibextid=97WSwf
https://fb.watch/n2U6toIVRf/?mibextid=97WSwf
Ja se cepam svaki put na ovaj gif. Spontani pogled u kameru, pa mali smesak, pa ludacki pogled da se prepadnes, pa poziranjeAli ovaj gif je sve - koliko nju uopšte ne zanima šta gosti pričaju...
![]()
Ja se cepam svaki put na ovaj gif. Spontani pogled u kameru, pa mali smesak, pa ludacki pogled da se prepadnes, pa poziranje
Bukvalno je idealno opisuje!
Potpis i pecat. Znaci ono njeno "oni danas voze slepere, a ja sam Jovana Jeremic" mi je i dalje kult klasik.Da, otelovljenje narcisa.
LELE MAJKE... Prava elita, nema sta.Ovaj ćelavi iz NS što ga Kačavenda "koristio" pa mu i stan kupio je redovan njen gost.
Ok, treba mi mini serija sa ovim zapletom i likovima.Nestorović je opasan, išao je u Bijeljinu redovno sa Vendi kod Kačavende, gde su kod Etno sela Stanišići išli u tajne podzemne odaje onih ogromnih crkvetina sagrađenih od ruskih para.. Pre tpga su se redovno sastajali sa sa ihumanom manastira Papraća u Istočnoj Bosni...Posle su Vendi i Nestorović lada su videli da je vrag odneo šalu pustili niz vodu Kačavendu, nasankali su ga nakon čuvene večere organizovane povodon hirotonije arhimandrita Arsenija Glavčića u čin episkopa topličkog u Sabornoj crkvi, zajedno sa Patrijarhom... Kao što se iz priloženog vidi Nestorović radi za SNS danas, a Bogami i Vendi nije isključena, koliko je samo nahvalila Karelušu i album njen u snimku što sam juče stavio..![]()
za Dveri je bio koristan kad im je dao cenzus, izgleda da su ga batalili xDDDNestorović je opasan, išao je u Bijeljinu redovno sa Vendi kod Kačavende, gde su kod Etno sela Stanišići išli u tajne podzemne odaje onih ogromnih crkvetina sagrađenih od ruskih para.. Pre toga su se redovno sastajali sa sa igumanom manastira Papraća u Istočnoj Bosni...Posle su Vendi i Nestorović kada su videli da je vrag odneo šalu pustili niz vodu Kačavendu, nasankali su ga nakon čuvene večere organizovane povodon hirotonije arhimandrita Arsenija Glavčića u čin episkopa topličkog u Sabornoj crkvi, zajedno sa Patrijarhom... Kao što se iz priloženog vidi Nestorović radi za SNS danas, a Bogami i Vendi nije isključena, koliko je samo nahvalila Karelušu i album njen u snimku što sam juče stavio..![]()