Offtopic

Ali ovaj gif je sve - koliko nju uopšte ne zanima šta gosti pričaju...

ZZTFKCC.gif
Ja se cepam svaki put na ovaj gif. Spontani pogled u kameru, pa mali smesak, pa ludacki pogled da se prepadnes, pa poziranje :ROFLMAO:
Bukvalno je idealno opisuje!

Ja se cepam svaki put na ovaj gif. Spontani pogled u kameru, pa mali smesak, pa ludacki pogled da se prepadnes, pa poziranje :ROFLMAO:
Bukvalno je idealno opisuje!
Da, otelovljenje narcisa.
Potpis i pecat. Znaci ono njeno "oni danas voze slepere, a ja sam Jovana Jeremic" mi je i dalje kult klasik. 🤣🤣🤣🤣

I ono citiranje "dodji ovamo..." 🤣🤣🤣

Ipak je to KAFANDŽIJSKA Č-ĆERKA SA IBARSKE MAGISTRALE! 🤣🤣

Jedna moja tetka, starija žena, gleda na TV-u to njeno "Novo jutro" i kad ova lujka završila neki svoj performans, tetka onako svojim govorom (Lignjoslav će to skroz razumeti) reče:
"Ovo devojče nije baš tačno!" (Devojka nije baš normalna).

Ja sam tek ovo kad su letos puštali The Best of Amigi Show gledao neko njeno gostovanje - ona ni ne primećuje da se Ognjen, pa i ostali (mislim da je bio Filip Car) sprdaju sa njom... Kad je pričala kako je bila vrbovana za elitnu prostituciju... Meni je u svemu tome najgore kad joj najviši državni zvaničnici kao što su Predsednik Republike i Premijerka daju kredibilitet tako što budu njeni gosti, a nakon njihovog gostovanja dođu neke vračare ili učesnici rijalitija.

Inače još kao student je bila društveno angažovana - što bi rekla u emisiji - tog momenta sam rešila da se bavim ozbiljnim istraživačkim novinarstvom 🙏

Jao to takmicenje u besednistvu, znaci iskidao sam se od smeha kad sam video. 🤣🤣

Ali bukvalno kod nje gostuje sve sama "elita" kao sto si pomenuo, vracare, prostitutke (i muske i zenske)... Evo jedan snimak gde sam sacuvao znaci koja sve "elita" dolazi kod nje:
20230128_120544.webp

Nestorović je opasan, išao je u Bijeljinu redovno sa Vendi kod Kačavende, gde su kod Etno sela Stanišići išli u tajne podzemne odaje onih ogromnih crkvetina sagrađenih od ruskih para.. Pre toga su se redovno sastajali sa sa igumanom manastira Papraća u Istočnoj Bosni...Posle su Vendi i Nestorović kada su videli da je vrag odneo šalu pustili niz vodu Kačavendu, nasankali su ga nakon čuvene večere organizovane povodon hirotonije arhimandrita Arsenija Glavčića u čin episkopa topličkog u Sabornoj crkvi, zajedno sa Patrijarhom... Kao što se iz priloženog vidi Nestorović radi za SNS danas, a Bogami i Vendi nije isključena, koliko je samo nahvalila Karelušu i album njen u snimku što sam juče stavio.. 😌

Last edited:
Nestorović je opasan, išao je u Bijeljinu redovno sa Vendi kod Kačavende, gde su kod Etno sela Stanišići išli u tajne podzemne odaje onih ogromnih crkvetina sagrađenih od ruskih para.. Pre tpga su se redovno sastajali sa sa ihumanom manastira Papraća u Istočnoj Bosni...Posle su Vendi i Nestorović lada su videli da je vrag odneo šalu pustili niz vodu Kačavendu, nasankali su ga nakon čuvene večere organizovane povodon hirotonije arhimandrita Arsenija Glavčića u čin episkopa topličkog u Sabornoj crkvi, zajedno sa Patrijarhom... Kao što se iz priloženog vidi Nestorović radi za SNS danas, a Bogami i Vendi nije isključena, koliko je samo nahvalila Karelušu i album njen u snimku što sam juče stavio.. 😌
Ok, treba mi mini serija sa ovim zapletom i likovima.

Edit: I Pitala sam popa Vere Matović za uvodnu špicu, skroz prigodno jer je taj vrhunski performans bio upravo sa Nestorovićem.

On baš debelo radi za SNS..
Gotovo je izvesno da ga je narodna poslanica Staša Stojanović zaposlila na fiktivno radno mesto sa odličnom platom u Novom Sadu, još dok je bila u kabinetu tadašnjeg gradonačelnika Miloša Vučevića.. Opasan je...

Nestorović je opasan, išao je u Bijeljinu redovno sa Vendi kod Kačavende, gde su kod Etno sela Stanišići išli u tajne podzemne odaje onih ogromnih crkvetina sagrađenih od ruskih para.. Pre toga su se redovno sastajali sa sa igumanom manastira Papraća u Istočnoj Bosni...Posle su Vendi i Nestorović kada su videli da je vrag odneo šalu pustili niz vodu Kačavendu, nasankali su ga nakon čuvene večere organizovane povodon hirotonije arhimandrita Arsenija Glavčića u čin episkopa topličkog u Sabornoj crkvi, zajedno sa Patrijarhom... Kao što se iz priloženog vidi Nestorović radi za SNS danas, a Bogami i Vendi nije isključena, koliko je samo nahvalila Karelušu i album njen u snimku što sam juče stavio.. 😌
za Dveri je bio koristan kad im je dao cenzus, izgleda da su ga batalili xDDD

Dobio sam zamenske ulaznice za Prijin koncert, umesto 29.09., za 28.09. ali to je urgirano, da nije ne bi nam poslali sigurno, mene baš briga, nek rade šta hoće, što se mene tiče, samo sam pojeo one stvari što sam se ja prihavtio da uzimam karte..

Vidim da niko ne čestita Dan srpskog jedinstva, izgleda da su bili u pravu oni na Tviteru kad su govorili da je to SNS/Dodikov praznik. :D

Eno upravo sada se održava svečanost povodom toga na Trgu republike, u sklopu manifestacije "Dan tradicije". A danas i sutra se na Trgu održava i Beogradski turistički festival, između ostalih nastupa i dečiji hor Čarolija.

Back