Pa to sam maločas i ja video.. To je to, tu se spominje i parizer, biće ludnica, rusvaj, u Hit Tvitu noćaš..Na tviteru sam pročitao, da od juče, ne znam u koje vreme, bez prestanka ide kajron na Pinku o njegovom gostovanju u HitTvitu u kome će opet vaditi proizvode iz korpe. Preterao je, definitivno, čak i moja komšinica, koja je iz kategorije penzionera koji bi poginulli za njega je prokomentarisala da je preterao. Da li je moguće da će se konačno smučiti i svojim najvernijim glasačima.![]()
Da, tako je već neko vreme, i moja majka pije onaj od 75mcg, pa više ne može bez izveštaja ni u Dr.Max ni u Maelia apotekama, a uglavnom ni u drugim, mada je u lokalnoj apoteci uzela, tu nisu pravili problem, rekli kao da ne može samo onaj od 25mcg koji jedini ide na recept.Ušao sam u apoteku da kupim Euthyrox (bez recepta) koji već deset godina uzimam zbog nepravilnog rada štitne žlezde i dobio odjeb na finjaka na šalteru. Naime, više se taj + gomila drugih lekova ne mogu kupiti bez recepta, ili izveštaja lekara.
Nadaš se Balans jogurtu u programu?Gleda mi se kako Šizoje vadi proizvode iz korpe na Pinku.![]()
Kako bre sve ispratiš Miloše, ti kao da si u predsedništvu!Pa to je već sniženo u Maksiju. Sad je red na sapun i margarin.
Isto sam išao za eutiroks u sredu, i isto sam prošao. Pritom jako su me iznervirali, a rekli su mi samo da dodnesem recept ili izveštaj lekara, a da stvar bude još gora moj poslednji izveštaj je od pre 11 meseci i kao nema to veze, bitno da negde piše.Ušao sam u apoteku da kupim Euthyrox (bez recepta) koji već deset godina uzimam zbog nepravilnog rada štitne žlezde i dobio odjeb na finjaka na šalteru
Zanimljivo kako svi trgovinski lanci mogu odjednom ovako drasticno da snize cene svojih artikala, i to samo zbog konkurencije...Juče sam bio u Lidlu, nešto nisam ni uočio te artikle, videh da su njihov parizer snizili sa 320 na 260, neki levi deterdžent za veš, i neki sir.