Offtopic

Ajmo još jedna na svaki stub, za Stoleta, gde su 3 tu je i 4.. 🙌🤩😍🤭

Je l' su smetale albanske zastave na ulicama Beograda? 🤭
Ne znam na koje misliš?
Ničije zastave ne smetaju prilikom posete zvaničnika ili nekih dešavanja, po nekoliko dana..
A ovo povodom "tradicionalnog" dana nacionalnog jedinstva i zastave 🤭, po dve zastave i na autoputevima, i svuda, a ne skida se više od mesec dana već, je totalno bizzare, malo baca na severnokorejski onako..🙌🤭
Mislim da slično mislite, većina vas ovde..
😌😉 No nema veze..

Ali zašto odjedared stoje tolike zastave Srbije?
Zašto vam na primer nije palo napamet da tražite sumanuti broj zastava na ulicama gradova pre toga..
Tačno se zna zašto je Vučelinjo odlučio da ovolike zastave postavi.. 😉 Ali nećemo sad o tome.. 😌😉

Ali zašto odjedared stoje tolike zastave Srbije?
Zašto vam na primer nije palo napamet da tražite sumanuti broj zastava na ulicama gradova pre toga..
Tačno se zna zašto je Vučelinjo odlučio da ovolike zastave postavi.. 😉 Ali nećemo sad o tome.. 😌😉
Okačene zastave su najmanji problem u ovoj državi, ne razumem u čemu je problem stvarno.

Kako može nekom da smeta državna zastava sopstvene zemlje? Zaista neumesan komentar. Pa nećemo je valjda kačiti samo kad nam dolaze stranci u posetu. Nek se vijore stalno kao i u drugim zemljama.

Okačene zastave su najmanji problem u ovoj državi, ne razumem u čemu je problem stvarno.
Pa jesu na oko Stefi, ali to doprinosi "širenju narativa", da li će se uskoro povezati nešto oko Kosova to..sve je to "atmosfera" moj Stefi.. Ne zanemarujte preterano upumpavanje nacionalizma, narativi 90-ih su to.. 😉
Dalje neću na ovu temu ovde... :)

Pa jesu na oko Stefi, ali to doprinosi "širenju narativa", da li će se uskoro povezati nešto oko Kosova to..sve je to "atmosfera" moj Stefi.. Ne zanemarujte preterano upumpavanje nacionalizma, narativi 90-ih su to.. 😉
Jeste, zastavu i koncept iste je izmislio Vučić kako bi pokrenuo rat na Kosmetu, jer ipak je nacionalna zastava najveći pokretač nacionalizma i uzrok ratovanja, jer pre Vučića zastava nije postojala.

Neironično imam osećaj da ti nekad samo prija da popljuješ sve što je srpsko.

Mrmu obavezno da stave srpsku zastavu na radni sto ako je već nema. :)

Mrm samo voli da je stalno u centru pažnje. Čim se pojavi neki Konstruktor da mu otme spotlight nastaje panika.
Ne Mrm-a boli uvo da li se slažu fprumaši sa njim, za razliku od tebe.. 😉
Mrm uopšte ne želi sa bude u centru pažnje nego da iskaže mišljenje.. :)

Meni je pravi gust npr. dok igram igrice Svetskog prvenstva u fudbalu da vidim na krovu stadiona okacene zastave reprezentacija koje su se stvarno kvalifikovale za to prvenstvo (1998, 2006, 2010, 2014, 2022) dok za Evropsko je bilo samo 2008.

Isto i za igrice Olimpijada okacene zastave zemalja koje su stavljene u igrici (2004, 2006, 2008, 2010, 2012).

Ne Mrm-a boli uvo da li se slažu fprumaši sa njim, za razliku od tebe.. 😉
Mrm uopšte ne želi sa bude u centru pažnje nego da iskaže mišljenje.. :)
Mrm ne iskazuje samo svoje mišljenje.
Mrm piše poprilično autošovističke komentare koji su nekad na granici govora mržnje.

Mrm bukvalno može da ode sutra sa OGAE PETAR FORUMA, mnogi ovako zovu forum, samo da znate.. Ali neće, što bi.. 😌😉

Back