Ne znam na koje misliš?Je l' su smetale albanske zastave na ulicama Beograda?![]()
Okačene zastave su najmanji problem u ovoj državi, ne razumem u čemu je problem stvarno.Ali zašto odjedared stoje tolike zastave Srbije?
Zašto vam na primer nije palo napamet da tražite sumanuti broj zastava na ulicama gradova pre toga..
Tačno se zna zašto je Vučelinjo odlučio da ovolike zastave postavi..Ali nećemo sad o tome..
![]()
Pa jesu na oko Stefi, ali to doprinosi "širenju narativa", da li će se uskoro povezati nešto oko Kosova to..sve je to "atmosfera" moj Stefi.. Ne zanemarujte preterano upumpavanje nacionalizma, narativi 90-ih su to..Okačene zastave su najmanji problem u ovoj državi, ne razumem u čemu je problem stvarno.
Garantujem da ovo stoji par dana i sa dobrim povodom!View attachment 10222
Totalno bizarre, severnokorejski.
Jeste, zastavu i koncept iste je izmislio Vučić kako bi pokrenuo rat na Kosmetu, jer ipak je nacionalna zastava najveći pokretač nacionalizma i uzrok ratovanja, jer pre Vučića zastava nije postojala.Pa jesu na oko Stefi, ali to doprinosi "širenju narativa", da li će se uskoro povezati nešto oko Kosova to..sve je to "atmosfera" moj Stefi.. Ne zanemarujte preterano upumpavanje nacionalizma, narativi 90-ih su to..![]()
Ne Mrm-a boli uvo da li se slažu fprumaši sa njim, za razliku od tebe..Mrm samo voli da je stalno u centru pažnje. Čim se pojavi neki Konstruktor da mu otme spotlight nastaje panika.
Mrm ne iskazuje samo svoje mišljenje.Ne Mrm-a boli uvo da li se slažu fprumaši sa njim, za razliku od tebe..
Mrm uopšte ne želi sa bude u centru pažnje nego da iskaže mišljenje..![]()