Offtopic

Jao ljudi, ja pustio buvu vi se raspisaste o čipsevima, čokoladicama.. Meni je omiljeni tortilja ljuti čips i volim Doritos onaj ljubičasti, uh taj mi je omiljen, takođe volim i ljuti kikiriki u opni onaj, i kikiriki štapiće to mi je omiljeno. Što se čokoladica tiče najviše volim Bounty, ali sam i ljubitelj svih ali najviše volim novi Snikers sa kikiriki puterom.
A koji je vas izbor alkohola?
Što se alkohola tiče, skoro pa i da ne pijem. Volim nekada tekilu da popijem ili neki slatkasti koktel i Somersby ako se računa kao alkohol. Pivo ne podnosim ali ima u Disu pivo sa mangom, ne znam tačno koji je proizvođač, njega obožavam. I volim ona piva sa ukusima, bezalkoholna.

Nemam instagram... :( Ona će to da ima nove igrače iz Zagreba? Šta je falilo ovima do sada? :(

Pa zar joj nisu Hrvati bili plesači i koreografi i za prošli album?

Odlična je ova koreo gore, svaka čast

Ja kao mladji sam bio sav u fazonu ne treba mi alkohol da bi mi bilo zabavno i sad se smejem sam sebi. Jednostavno nisam prirodno vesela osoba i treba mi taj podsticaj da se opustim.

Znaci jedina sam Ana Nikolic na forumu. Dobro.
Ako si ti Ana Nikolić ja sam Nada Topčagić 😂

Uzgred da li je iko provalio da je Konstrakta bila u spotu Marije Žeželj za Louder Than A Drum (btw odlična pesma)

Nemam instagram... :( Ona će to da ima nove igrače iz Zagreba? Šta je falilo ovima do sada? :(
Okacio sam sad link sa tvitera. A sto se igraca tice, ostace sugurno ovi sa Leo medleja, samo sto ce joj za koncert trebati dooosta plesaca, sigurno 15-20.
Ovo dvoje sa snimka su bili u medleju, devojka je inace i njena koreografkinja. Zapocele su saradnju na Posesivna albumu.

Mislim svaka čast Aleksandri Prijović, ali od Milice Pavlović se očekuje više što se tiče stajlinga i performansa. 😀

Ako si ti Ana Nikolić ja sam Nada Topčagić 😂

Uzgred da li je iko provalio da je Konstrakta bila u spotu Marije Žeželj za Louder Than A Drum (btw odlična pesma)

Znam za Konstru tu 😄
A Marija je baš imala tih par pjesama koje obećavaju, šteta što je odustala od muzičke karijere ali modna joj ide odlično, tako da samo naprijed

Marija je lepa kao lutka ali je toliko prazna. Sada znam da je u vezi sa nekim milijarderom, i da uživa boli je uvo. Pesme su joj bile super, šteta što je prestala da snima. @Evrovizija2024 čini mi se da je najpopularnija Ruža Rupić, Jana Dačović , Andrea pa Marija. Marija sada snima vlogove na engleskom.

Meni je žao što se ona nije nastavila baviti odbojkom, jer se time prvo bavila i bila joj je najveća želja da ode na olimpijadu u Tokio

Sećam se tog perioda 2014-2017 kada sam gledao Jutjub scenu kao lud, nema koje Jutjubere nisam pratio, sve sam znao. Sada pogledam nekada neki vlog od Zorannah, i na Tiktoku pratim neke zanimljive ljude, uglavnom kontent o putovanjima ili neka satira i estetika.

Ko zna, možda nas Marija iznenadi nekim singlom. Ti momci iz Austrije sa kojima je sarađivala stvarno znaju da naprave pesmu.

Pored Dance Like Nobody's Watching, često poslušam i All the Girls.

Back