Offtopic

Gospode, najmladji od svih Prijatelja a prvi otisao... 😭😭😭😭

Video sam objave na Instagramu koje su mu bile cudne, da su pratioci navodno primetili da s njim nesto nije bilo u redu...

Cendler je bio dosta sarkastican, ali i dosta nesiguran u sebe. Tako da i nije bas neka suprotnost... Njemu je ekipa iz serije bila jedina porodica... 😭😭

Ali je bio prihvacen, nasao ljubav, ostvario se kao roditelj, imao je prijatelje koji su uvek bili tu za njega.

Ne bi EBU prstom mrdnuo sto se tice Rusije da nisu bili ucenjeni. Bas se pitam kakva je situacija bila kad smo mi bili zabranjeni.

Pa ista ekipa koja je pokrenula glasanje da RTK učestvuje je tad lobirala za naš ban.

Malo zanimljivosti... Evo kako je izgledao hard disk 1956. godine, kapaciteta 5MB i veličine dva frižidera, odnosno težine preko 1t.
Bio je ugrađen u računar IBM 305 RAMAC. Ovaj magnetni disk je zapravo čuvao 5 miliona karaktera na 50.000 sektora na 50 velikih aluminijumskih diskova sa obe strane obloženih gvožđe oksidom. Diskovi su se rotirali pri 1200 obrtaja u minutu. Vreme pristupa je bilo oko 600ms.​

HsItJ3B.png

TJfmVpz.jpg

EU i zapad generalno se od kovida na ovamo (i ranije je to bilo tako, ali se otkako su počela krizna vremena u novoj deceniji, je baš naglašeno) ponašaju poput razmaženog bogatog deteta, po modelu "moja je lopta i ja odlučujem ko će da se igra".

Maja Nikolic je sad izvalila takvu glupost kod Jovanu Jeremic: "SRBIJA JE BILA BOMBARDOVANA DA BI SE PRIKRIO SKANDAL KLINTONA I MONIKE LEVINSKI."

Rece i ostade ziva.

Biće da ipak nismo isti. Mnogo smo mi liberalniji.
Drugar iz srednje otišao da studira u Ameriku, tamo bilo dvoje sa Kosova.

On da se upozna sa njima, oni ga kuliraju i ignoišu zato što su saznali da je srbin.

Da ne grešim dušu ne znam kakvi su iz Albanije, moguće da su prijatniji ali ovi sa Kosova imaju integrisanu patološku mržnju, čak i oni "liberalni".

Back