Nama forumašima OGAE Srbija foruma*Naaaaaravno da sam kao najgori baksuz propustio forumsku dramu, pa nisam imao sa kim da komentarišem pesme u pola noći.
Nama fanovima je stvarno najteže![]()
Ma šta ti je Boksaro, probudih se ja u 6 ujutru i vidim iskaču pesme ko pečurkeAli Poky koji je poželeo svima laku noć i otišao na spavanje i pesme procurele odmah nakon toga.Mada je on karakter i verujem da bi odoleo iskušenju, ne kao ja kome je karakter nula.
![]()
Palestinac u trci za predstavnikaNego zna li neko što je Island sa 20 mesta skočio na 7 na kladionicama? Da li propuštam nešto tu?
Zejna da izjavi da je PalestinkaZnaci nista od nase pobede
Tačno mogu da prepoznam koji se komentar odnosi na koju pesmu lolNišta niste propustili sem - ovaj je lošiji nego prošle godine, užas, jel su ovo demoi, gde je tverkovanje, eeh ovo nije lose ali.... i to je to u suštini![]()
Sloboda iskazivanja mišljenja zapravoProsečni tviter komentari svake godine
Sloboda mišljenja je greška
Toto xDSloboda iskazivanja mišljenja zapravo![]()
Meni je prošli bio super, ali mi nije bilo pesme za dobar plasman na ESC... Inace Blondi Perovic, Balos, Stidni, Zumike i Ćanel super pesme za lokalnu upotrebuS obzirom da je meni prošli PZE bio top, a Citrusu se nije svideo očekujem da ovaj bude još bolji![]()