Offtopic

Šteta što nije otišta tada. Nije me sramota reći.
Bar bi bila zabavna ESC sezona.

Dobro, ovde cu staviti. Ako je ovo tacno treba je diskvalifikovati. Narod moze da pise sta hoce predstavnici ne mogu
Screenshot_20240218-180251_Chrome.webp

Ma ajde, nije se niko potresao niti će se iko diskvalifikovati... A i njihovi izvođači se sete Kosova baš kad treba idu na ESC ne bi li dobili više glasova i od kosovske dijaspore.

Dobro, ovde cu staviti. Ako je ovo tacno treba je diskvalifikovati. Narod moze da pise sta hoce predstavnici ne mogu
View attachment 17757
bebi-dol.gif

Očigledan propust posade (koja btw nije naša) ili kontrole leta pri poletanju. Navodno nisu bili na poziciji koja je predviđena za poletanje.

Jezivo, mogu misliti taj osećaj putnika u avionu a krilo sa strane bukvalno samo što nije otpalo

Koliko me nervira ovaj aerodrom u Malmo, uvek me nervirao, ima samo neki unutrašnji let za Stokholm, i ostalo sve Wizz za Beograd, Prištinu, Tuzlu, Sarajevo, Kluž.. Nema ništa ni da se jede, nema za punjače, nema mesta obično da se sedne, štenara teška, uvek bilo i biće..

Sad mi iskočila slika sa snimanja 4-te sezone Emily in Paris 😂 pa sam se setio da u toj sezoni trebaju da idu na ESC da predstavljaju Francusku.

Back