Offtopic

Ali ove objave su sve 🤣 Šteta što nemam naviku da gledam šta forumaši kače na feedu. Tek sam sada obratio pažnju xD @zeleni 👽👽👽

IMG_20240304_173128.jpg

Jel moguce da mi neko sa svog dinarskog racuna prebaci pare na moj devizni? Ja imam samo devizni a druga osoba samo dinarski

Jel moguce da mi neko sa svog dinarskog racuna prebaci pare na moj devizni? Ja imam samo devizni a druga osoba samo dinarski
Nije moguće tako, transfer u različitim valutama ide samo preko PayPal-a i sličnih aplikacija, koliko znam.

Nije moguće tako, transfer u različitim valutama ide samo preko PayPal-a i sličnih aplikacija, koliko znam.
Da, znam i ja. Nego ova lencuga ne moze da ode do banke ili poste da mi direktno uplati pa eto da pitam kojim slucajem.

Ne, kada su tekući računi u pitanju, prenos može samo u istim valutama.

Jel može da mi se javi neko ko ima nalog na balkandownload, ili da je bar nekad nešto odatle skidao i gledao ??? 🫶🏻

Jedan offtopic: Joker out treba uskoro da izbaci dve nove pesme kao najava albuma koji izlazi u toku ove godine. "Sta bih ja" i "Bluza" obe na srpskom i obe sjajne. Ja sam ih vec cuo, imate na youtube koga interesuje. Tek treba zvanicno da izadju, ali pevali su ih premijerno na koncertu u Helsinkiju pre par dana.

Možda se i pisalo o tome ali ako je Teya rođena ovde, zašto je ona Pavlovska, a mama je Pavlovski?
* znam da je zbog tate, i neka se preziva ko kako hoće, ali zašto i mama onda nije Pavlovska, obe su ženskog pola, majka i ćerka, iz iste kuće, a jedna je -ski, druga je -ska
@Niko ako se strankinja uda za Makedonca, jel joj prezime dobija ženski oblik ili kako ona hoće?xD
Vlaska-magija2-korica-prednja.webp

Možda se i pisalo o tome ali ako je Teya rođena ovde, zašto je ona Pavlovska, a mama je Pavlovski?
* znam da je zbog tate, i neka se preziva ko kako hoće, ali zašto i mama onda nije Pavlovska, obe su ženskog pola, majka i ćerka, iz iste kuće, a jedna je -ski, druga je -ska
@Niko ako se strankinja uda za Makedonca, jel joj prezime dobija ženski oblik ili kako ona hoće?xD
View attachment 19508
Ju sta je ovo mama joj napisala knjigu o Vlaskoj magiji? :ROFLMAO: pa super pobedicemo hahahah

Back