Ali ove objave su sveŠteta što nemam naviku da gledam šta forumaši kače na feedu. Tek sam sada obratio pažnju xD @zeleni
View attachment 19388
Mislim da nije moguće. Devizni je samo za strane valute.Jel moguce da mi neko sa svog dinarskog racuna prebaci pare na moj devizni? Ja imam samo devizni a druga osoba samo dinarski
Nije moguće tako, transfer u različitim valutama ide samo preko PayPal-a i sličnih aplikacija, koliko znam.Jel moguce da mi neko sa svog dinarskog racuna prebaci pare na moj devizni? Ja imam samo devizni a druga osoba samo dinarski
Da, znam i ja. Nego ova lencuga ne moze da ode do banke ili poste da mi direktno uplati pa eto da pitam kojim slucajem.Nije moguće tako, transfer u različitim valutama ide samo preko PayPal-a i sličnih aplikacija, koliko znam.
prisednu mi i pare kad moram da uterujem ...Ne, kada su tekući računi u pitanju, prenos može samo u istim
Ju sta je ovo mama joj napisala knjigu o Vlaskoj magiji?Možda se i pisalo o tome ali ako je Teya rođena ovde, zašto je ona Pavlovska, a mama je Pavlovski?
* znam da je zbog tate, i neka se preziva ko kako hoće, ali zašto i mama onda nije Pavlovska, obe su ženskog pola, majka i ćerka, iz iste kuće, a jedna je -ski, druga je -ska
@Niko ako se strankinja uda za Makedonca, jel joj prezime dobija ženski oblik ili kako ona hoće?xD
View attachment 19508
Pa treba da je zenski, ali gledam to cesto kad bude -ski ali pojma nemam zasto.@Niko ako se strankinja uda za Makedonca, jel joj prezime dobija ženski oblik ili kako ona hoće?xD