Isto. Za mesec dana su mi 4 puta stizale poruke o otkazivanju pošiljke zbog nepotpune adrese, poslednja prošle subote.Jezivo... Jako čudna situacija, kako može dete od dve godine samo tako da nestane iz dvorišta, u tako kratkom periodu koliko je bila sama, i ja se sve plašim da su roditelji umešani.
Inače u poslednjih par nedelja mi toliko stiže poziva i poruka od raznih skemera i prevaranata, sa internacionalnih brojeva, naravno ne javljam se ni na jedan. Opet sam dobio par poruka da mi je paket "otkazan", a jutros mi je stiglo sa američkog broja na whatsapp kako mi nude posao.
isto sam dobio tu poruku i pre toga sam dobijao cudne poruke. bas su dosadni u poslednjih mesec dana sa timJezivo... Jako čudna situacija, kako može dete od dve godine samo tako da nestane iz dvorišta, u tako kratkom periodu koliko je bila sama, i ja se sve plašim da su roditelji umešani.
Inače u poslednjih par nedelja mi toliko stiže poziva i poruka od raznih skemera i prevaranata, sa internacionalnih brojeva, naravno ne javljam se ni na jedan. Opet sam dobio par poruka da mi je paket "otkazan", a jutros mi je stiglo sa američkog broja na whatsapp kako mi nude posao![]()
Zar ne beše otkazala dva koncerta u Areni zbog smrti svekrve? (Pritom, kad je Viki Miljković svojevremeno preminuo otac dan pre nekog velikog koncerta ona je ispoštovala publiku i nastupila - pritom se zna da za tako velike koncerte ljudi unapred planiraju put i boravak - neka lujka iz Amerike je pričala kako je za Lukasov koncert u Areni šest meseci unapred kupila avionsku kartu i bookirala smeštaj u BG). Sad nešto čitam da ona i Toni već tri godine kao da nisu u braku. Mnogo mi je postala antipatična u poslednje vreme, naročito otkad se slizala sa Karleušom. Pritom sav prihod od koncerata ide u humanitarne svrhe - neka humanitarna organizacija Srbi za Srbe; uvek se predstavljala kao neki kosmopolita a ne nacionalista.Razvodi se Dragana Mirković.