Ne kapiram, ali svejedno podrsxka!!!
Nije to problem problem je uci u madjarsku tj sengenZašto uopšte mislite da su išli na legalnu granicu, preko Dunava brodom može da ih preveze ko kad hoće
Shta ti nije jasno? Jel treba da ti crtam? Ta nisam ja puštal muziku i urlao već susjedi!!1!!!Ne kapiram, ali svejedno podrsxka!!!
Trgovci belim robljem ne spavaju!Nije to problem problem je uci u madjarsku tj sengen
Prosto mi je neverovatno da je neko toliko organizovano i planirano uspeo da izvede otmicu bas ovog deteta i onda je najopustenije seta ulicom i to po gradu sa 100k srba sve sa istom frizurom
Ja nikako ne mogu da poverujem u ovu pricu, previse mi nelogicno sve. Tehnicki nije nemoguce al sanse su mi za sad prosto premale
Shta ti nije jasno? Jel treba da ti crtam? Ta nisam ja puštal muziku i urlao već susjedi!!1!!!
Imaju predznanjeDodo i Arsenic su riznica najlepših gifova![]()
Veliko hvala nepotpisanim herojima koji su vredno pravili gifove i pažljivo vrebali i birali najbizarnije/najbolje momente našeg TV univerzumaDodo i Arsenic su riznica najlepših gifova![]()
Ne tuci jeee!
iskreno ja nisam ni verovao da je to ona jer mi je bilo precudno da neko sa ukradenim detetom tek tako seta po zemlji koja ima kamere na sve strane i gde mogu lako da ih nadjuOglasila se žena sa slike, ipak nije to Danka, jbg, sad su mi sve lađe potonule i nada da će je pronaći
(izvor: Blic)
Nije to problem problem je uci u madjarsku tj sengen
Avionom iz Rumunije nema granice do Beča...Bulgaria and Romania, the newest members having joined on 31 March 2024, only have air and maritime borders open, with land border controls remaining in place pending agreement to lift them.