Offtopic

Zašto uopšte mislite da su išli na legalnu granicu, preko Dunava brodom može da ih preveze ko kad hoće
Nije to problem problem je uci u madjarsku tj sengen

Prosto mi je neverovatno da je neko toliko organizovano i planirano uspeo da izvede otmicu bas ovog deteta i onda je najopustenije seta ulicom i to po gradu sa 100k srba sve sa istom frizurom

Ja nikako ne mogu da poverujem u ovu pricu, previse mi nelogicno sve. Tehnicki nije nemoguce al sanse su mi za sad prosto premale

Prosto mi je neverovatno da je neko toliko organizovano i planirano uspeo da izvede otmicu bas ovog deteta i onda je najopustenije seta ulicom i to po gradu sa 100k srba sve sa istom frizurom

Ja nikako ne mogu da poverujem u ovu pricu, previse mi nelogicno sve. Tehnicki nije nemoguce al sanse su mi za sad prosto premale
Trgovci belim robljem ne spavaju!

Shta ti nije jasno? Jel treba da ti crtam? Ta nisam ja puštal muziku i urlao već susjedi!!1!!!
zika-zikina-dinastija.gif

Oglasila se žena sa slike, ipak nije to Danka, jbg, sad su mi sve lađe potonule i nada da će je pronaći 😕😕
(izvor: Blic)

Oglasila se žena sa slike, ipak nije to Danka, jbg, sad su mi sve lađe potonule i nada da će je pronaći 😕😕
(izvor: Blic)
iskreno ja nisam ni verovao da je to ona jer mi je bilo precudno da neko sa ukradenim detetom tek tako seta po zemlji koja ima kamere na sve strane i gde mogu lako da ih nadju

Bulgaria and Romania, the newest members having joined on 31 March 2024, only have air and maritime borders open, with land border controls remaining in place pending agreement to lift them.
Avionom iz Rumunije nema granice do Beča...

Back